|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ovo je totalna izmišljotina...Doduše ismijo sam se ko đavo al ovako glupog "zemljaka" ja mislim da nema,i da je ovo neko sklopio kako bi nasmijo narod...Al ova je najbolja
"On stalno mejk fan od mene"
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Almire, nisi ti jos bio na ovu stranu ovamo izgleda, to ne da je ISTINA nego
ima jos mnogo gore od toga vamo...za plakati...imam takve ljude i u familiji...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Hahha extra je!
![]() A da je istina => VERUJEM! Ljudi moji, da ne poverujete kako u Subotici neki ljudi mesaju madjarski i srpski... Isto kao ovaj amer sa engleskim. Ziva istina!
![]() |
#4 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Na zalost mnogo je puta to pismo i kako istinito ali takav smo mi narod .Znam za primjer kad su svi otisli u Ameruku a kod kuce ostala samo mati da cuva kucu ?????? .Nakon nekoliko meseci ovi salju video kasetu da mati ne misli kako su oni tamo gladni i zedni da se sekira . Posliko zemo SVOJU KUCU i u njoj frizider i sav kucni raspored ,na stolu je flasa viskija i pive kao da je neki teferidz a na njemu sorc i majica sa natpisom I LOVE NY.Za celo vreme materi nije stigao ni jedan jedin dolar a ona sije krompir po basti i grah kaze ako dodju ovi moji da barem ima sta da se jede .I kad je stigla kaseta njoj suze u ocima i ide po selu ko budala i trazi ko ima video rekorder da vidi sta su joj djeca poslala .
Na kraju sta je postigla od svega da se joj ismejava selo .Zato je ovo pismo mnogo puta na zalost sviju istinito .Neda Bush nista dzabe to je njegova demokratija ili po nase kako bi reko narod :vrati koko sta si pozobala. Imam i ja takvih svojih po Ameriki do juce je bio da mu udelis sadaku a danas uhvatio boga za muda :ali ipak neka mene na nasem balkanu ili sad u EU ipak sam ja za njih budala jer nemam ni kucu ni auto ni nista na kredit nego protegni se jaro koliko si u moci i to ti je dovoljno . |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
amerike, pismo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|