|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Stima...znaci idemo ili na iphone ili samsung...eventualno Lg, nista drugo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Trenutno sto se tice live snimaka bar kad je audio u pitanju najbolj su ti Lg V10,V20 i Lg g6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Evo uradjen test sa LG V20. Prostorija u kojoj je snimano je oko 4m sa 5m,ozvucenje moze da izgura 300W ali je radilo na polovini jer je mali prostor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
ma da ovo je dobro...kad bi svi tako snimali to bi bilo super...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Već je počelo da mi ide na živce ovo jer mi se konstantno dešava i dosta sam se raspitivao u vezi ovoga jer kad snimam nešto ili kad pustim live stream na instagramu javlja se distorzija i krčanje. Trenutno imam i dalje samsung S6 i samsung A3 2017. Na A3 sasvim korektno sve radi dok S6 krči neverovatno mnogo. Modeli koji nisu pogodni za ovo su samsung S6 (sa edge verzijom je isto) kao i S7. Jednostavno fabrički su takvi. Osmica je već druga priča i definitivno ću je kupiti ovih dana. IPhone ima u sebi nešto poput Noise Cut-a i za ovo je savršen. Ima i kod njih slučajeva da se dešava isto ali to je jako retko. Za LG iskreno ne znam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Evo u cemu je fazon kod LG V10,20,30 i G6
|
![]() |
![]() |