|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Da se nadovežem a već sam i pitao i objašnjeno mi je ali đaba kad mi ne može upalit nikako. Zamolio bih ovaj put kako s mix masterom to odradit jer njega imam ukoliko se može ili s xg works. Hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.823 puta u 1.359 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Najlakše je to odraditi na klavijaturi, onako kako sam opisao u četvrtom postu. Ovaj način je najbolji jer je najmanja mogućnost da se pobrkaju podaci, a pored toga se ne mora paziti na broj taktova.
Naravno, može se odraditi i s MixMasterom ili XGWorksom. Na ovom videu je prikazano kako obrisati podatke s nekog Parta. Kad obrišeš/isprazniš Part, nastaviš rad s klasičnom Copy/Paste funkcijom. https://youtu.be/iGwBoZqzAWA Pored toga, možeš koristiti programčić namjenjen za tu svrhu Style ReMixer. Dakle, kod Yamahe su mogućnosti takve da možeš birati postupak koji ti najviše odgovara. Baš me zanima gdje to griješiš, opis je tako precizan, postupak jednostavan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Sve sam manje više probao i ne ostaje mi ništa nego da te upilam da mi ti to odradiš.
![]() Naime, ritam ima samo 3 varijacije a četvrte nema. Ja bih dakle C kopirao na D i sačuvao. Tada bih imao A,B,C i D s time da su sada C i D iste. Tada bih ponovio samo bih kopirao B na C i sačuvao da bih dobio A,B,C i D s tim da bi u tome slučaju sada B i C bile iste. Na kraju kopirao A na B da A i B budu iste. Tako bih praktički pomaknuo sve jednom u desno i imao praktički raspored A,A,B,C umjesto sada A,B,C. Potrebna mi je A varijacija da je imam na A i B tj. na dva mijesta a da ove dvije samo pomaknem tako da B bude na C a C na D kojeg trenutno nema. Jesi me ufatio? ![]() Promijenjeno od smuchac (10.07.2017 u 18:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Shvatio sam, popunio bi sve varijacije tako da budu pomaknute u desno i da se A ponavlja i na B.
Moraš odraditi i Fill inove. A jesi li pokušao s predloženim Style ReMixerom? Mislim, moraš ga prvo instalirati i upaliti. A ovih dana je vruuućee... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Imam ga i koristim ga uredno i svaki ritam koji sam tako selio sam radio s njime jer mi je odrađivao posao uvijek. Ja inače kukam po forumima kada mi programi ne odrade kao što se desilo sad. Dakle,ubacim style u re-mixer i za Main A stavim main A,za main B stavim opet main A,za main C stavim main B i main D stavim main C tj. kako i želim tj. kako sam ti napisao al đaba. Uvalim ga u stroj i uopće nema D varijacije. Fill inove i sva 3 introa i outroa podesim kao i svaki put dosad na nekim drugim ritmovima al neće da ga *ebeš...
Jednom sam preko style creatora iz klavijature pokušavao po tvom tutorialu i nisam uspio ali se je pojavila D varijacija. Kontam,dosad na ritmu bez D varijacije re-mixer ne pali jer nije ni bilo D varijacije pa sam pokušao na ovaj ritam šta ju je dobio nakon style creatora al neće pa neće. Ovo iz očaja pišem jer sam praktički sve probao... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Vruće je ... a dole kod vas na moru fjaka ...
ajde pošalji mi taj problematičan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član