|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 67
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav Casper
![]() Hvala i Tebi na razumevanju, doduse - dobro se secam da Si bio COVEK ZA PRIMER "Oduvek" i mnogo ljudi, zaista, trebaju se ugledati na Tebe! Iako se licno neznamo, to se iz daleka VIDI ![]() Ipak, ponovit cu, stvarno mi pada nezgodno jer imam utisak da Te previse maltretiram, tako smo valjda vaspitani... I zato sam i juce verovatno - najvise zbog toga izreagirao tako, sto se najiskreno - ne svidja ni meni (Takve intonacije ![]() Ali eto, zivi i pametni ljudi, pa cemo se opet sporazumeti kao sto valja ![]() Lepo kazes ovo za forume! Lepo kazes i za proizvodjace, zakocila im situacija u svemu, sem Yamahi... Na ove "NASE" forume, da budem iskren - uopste i ne idem! Jos kako su me iznenadile REAKCIJE jednog starog, poznatog clana Yu-Midija, kada sam samo procitao (Slucajno u preletu) kako puca po ovaj forum i njegovim clanovima!!! Dobro, nije nista konkretno navedeno, ali to se brate mili iz aviona da razumjeti!!! Nije lepo, uopste to nije lepo... I ja sam, opet ponavljam - zbog opravdanih razloga mnogo puta bio otsutan, ali - Lesi se opet i opet i opet vraca kuci ![]() Sto se tice aranzera :/ , kada Si pomenuo Ketron - sjecam se da je svojevremeno Nedim radio u njemu... Ali, izgubili smo te trage, a vidim i sta se (Ne) radi u Ketronu, vazno oni drze lepe cene i izgleda da se ne sekiraju mnogo ![]() Korga cu definitivno da zaobidjem u velikom krugu....... A za Rolanda, sve pohvale za Deju Morisona i ostalu ekipu koji su zdravo pritegnuli E-A7! Ostalo od Rolanda, zadnje cime sam bio stvarno odusevljen, bio je G-1000, dalje... E-A7 nisam imao u rukama, O Yamahi - sve najpozitivno u svakom smislu! I tako Druze moj, popricasmo malo, sto mnogo volim izmedju redova ![]() Ipak bih zeleo da zavrsimo ovo sto smo poceli (Bas tako) ZAJEDNO - sa KP110 i mnogo smo toga i uradili - ostalo je kos samo to jedno pitanje i problem! Dodje mi malo i krivo, posle svega, da batalimo KP, samo zbog te jedne stvari ![]() Gledao sam opet detaljno onu Grand Suitu, ima i u njoj dosta opcija, sem NARAVNO - opciju za promenu boja u aranzerskom delu klavijature ![]() Da im to nije neka finta ![]() Sto sve nisam probao u Cubaseu, ne ide Brate! Radim na jednom kanalu, onda moram da otkacim od taj kanal KP, pa da ga prikacim na sledecem kanalu i sve to tako redom sa svim kanalima u aranzmanu! Nekad zapamti, pa povuce dobro boje, ali posle svih Tvojih saveta - ko zna po kojoj njegovoj logici..... A sada, kada menjam msb cc0 i lsb cc0, kao i boju po GM tabeli isto ubacenu po Tvojem tutorijalu - MENJA SVE BOJE NA SVIM KANALIMA - U JEDNU, ONU TRENUTNO DISUTABILNU ![]() A lepo mu oznacim i kanale u List Editoru i - nece, pa nece! Skinuo sam sad i neke novije verzije sequencera, pa kazem - da probam da nije nesto do toga! A stavljao sam osmicu, tamo nema List Editor ![]() Da nije nesto i do ovoga u klavijaturi: (1) port; allows MIDI over USB for connecting to/from an external computer sequencer, Pa da brljavi sto nije direktno povezano sa MIDI kablovima, nego sa ovim USB-om, mislim konkretno na onaj deo gde Si mi rekao da ukljucim sve MIDI kanale odjednom! A i ono - sto moram za svaki kanal disconect/conect... Cisto kontam, trazim neku logiku! U svim slucajevima, Ti ces sve ovo mnogo bolje da znas, sigurno, A veruj mi - ubijem se radeci, napravim bubnjeve, ono - bas po meraku, sredim i bas gitaru, predjem na ritam gitaru i - TU STANEMO!!! Ili ne menja boje u Cubase, ili u klavijaturi na svim delovima svira samo bubnjeve!!! Akordi se ne cuju! Reci Brate sta da mu radim dalje, sem da preleti susednu kucu... Ako samo imas vremena i ako Ti nije teret sve ovo.... Iskreni pozdravi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|