|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
Mixer jos nije kupljen ali svidjela mi se spravica,jednostavno prakticno funkcionalno.
Radi se o tome da sam do sad citao komentare da kod behringer x air puca konekcija,a soundcraft radi bez greske.Pored toga da x air ima vise efekata i vise mogucnosti kao i vise kanala za istu cijenu mislim. Uzeo bih soundcraft bez obzira sto ima manje mogucnosti,jer ono sto sam vidio je super dovoljno.....pos uslovom da mu ne puca veza. A sad ispade da i kod njeg isto se desava. Ali u toj radnji su mi rekli da im novi modeli soundcrafta koji stizu imaju vec ugradjen 5 ghz wifi,i kao nebi trebalo vise biti nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.04.2017
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]() Citat:
To sto veza puca, to ne treba da te brine.. kupis obicni router 2.4ghz od 30 KM i nemas vise problema sa tim, ja ne pamtim kada mi je veza pukla. XR18 definitivno je bolji izbor. Ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Skoro sam cuo da je jedan bend presao sa expression-a na Ui24r...Nisam siguran zasto, sem sto je jeftiniji, mada su oni vec posedovali expression-a unazad 2 godine, i sad odjednom presli na UI24r..Ako je neko imao dodira, moze li uporedba ova dva mixera? Da li imaju ustvari ista slicno? da li su isti efekti i zvuk? S obzirom na razliku u ceni,cisto sumnjam u to, ali rekoh ajd da pitam
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|