|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Slazem se da je 5 prstiju Bog podario i da ih treba iskoristiti.Tesko je praviti prstored sam,ukoliko nesto skidas.Ali ako imas nekoga da ti pokaze,znam coveka koji Pavkovica svira 100%,po notama,i kada "jedan tip igre" skontas,za dalje ces lako.Hocu da kazem da je i za sebe i za druge lepse svirati celom rukom,rutina i brzina stizu vezbom.Vazno je ne odustati i ne baciti ruke od posla tek tako.
Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.03.2008
Downloads: 260
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ovo sa prstoredom me podsetilo na raspravu o tome da li je dobro da automobil ima klimu, ili ne! Pa oni koji voze auto bez klime pronalaze raznorazne razloge zasto je klima stetna za auto. Kazu: kad je ukljucena klima, auto gubi na snazi (izgubi neki konj, mozda i dva) jer sistem za klimu ima kompresor kojeg treba motor automobila da okrece, sto opterecuje motor, i gubi se snaga! Onda kazu takodje: nije zdravo voziti se u automobilu sa klimom, jer kad je napolju 40 stepena a u kolima 20, moze da se dozivi temperaturni shok kad izadjes iz automobila, zbog nagle promene temperature. A i pored toga, auto sa klimom je skuplji, bolji, moderniji i mocniji!
Isto tako i za prstored. Oni kojima je tesko da "udaraju" trilere cetvrtim i petim prstom, pronalaze primere i razloge kako i to moze da bude dobro. A moze da zvuci dobro, ne kazem da ne moze. Ali kao sto rekoste vec, covek ima pet prsta na ruci, i zasto da ne iskoristimo sve sto nam je dao Bog, i da nam peti prst sluzi za jos ponesto osim za cackanje nosa. Uostalom, u svim muzickim skolama se uci raspored sa pet prsta, sto je dokaz da je to dobro i pravilno. Ja spadam u onu grupu ljudi koji voze auto sa klimom, i tvrdim da su bolja auta sa klimom! Takodje, spadam i u onu grupu ljudi koji sviraju sa svih pet prsta, i zato sam ubedjen da je to najbolji raspored, i da je sto puta bolji od troprstog rasporeda. Ne znam zasto sam vam sve ovo ispricao, ali u svakom slucaju ne moze da skodi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
....eh sad sam posto radoznao....
jeli ima neka tehnika da se to vjezba? nemislim na pjesmu usporit pa ubrzavat,nego bas nest tako za i cistinu trilera,i prstored itd... dobro je to kad se nesto uspori,al dok se to navjezba samo mi ta pjesma bruji nonstop po glavi.. ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
brzina, prstiju |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|