|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
@andjela ti si legenda.Tvoji komplimenti i zahvalnice mi stvaro mnogo znace u zivotu.Ovaj forum nema smisla bez takvih clanova kao sto si ti.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ffb za ovaj koristan post: | andjela987 (12.12.2016) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam mislio da mi ovde pricamo o nekim konkretnim sistemima i da razmenjujemo iskustva.
E sad neko ima manja, a neko veca iskustva i ja ne vidim u tome problem. Ako je to sto je nenad spomenuo moje proizvode shvaceno kao reklama, onda se evo ja izvinjavam. Samo mi nije jasno, zasto bi meni ovde trebala reklama? Taj par kutija kod Nenada je jedini par koji postoji na teritoriji ex-YU. Nit me zanima to trziste, nit imam namere da se uopste bakcem i objasnjavam zasto je to bolje i skuplje od Dinakorda. Nemam ja ni vremena ni zivaca za to. Jedini cilj zbok kojeg sam ovde je da kolkiko toliko pomognem i podelim svoje znanje i da probam da pomognem da se razbiju stereotipi i progleda malo dalje od tih dve tri firmi sa koje se ljudi uhvatili ko slepac za stap. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio MarjanMilosevic za ovaj koristan post: | andjela987 (13.12.2016) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
U drugom postu si rekao da trebas za lagane restoranske svirke gitara, sint i jos netko treci po zelji. Tako da eto neces pogrijesiti sigurno. Savjetujem da dobro popratis cijene jer su veoma razlicite po stupu, u RH cak i po 300eur i onda jos daju neke glupe popuste kao, dumping cijene. U thomannu je stup bio puno jeftiniji nego najjeftinija trgovina u Hr tako da, jako puno ljudi je preplatilo. A i ja sam se opekao, samo da nekim drugim stvarima.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio b.o.Y.c.h. ČK za ovaj koristan post: | andjela987 (13.12.2016) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|