Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 30.11.2016, 13:08   #1
mikijasarev
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 28.11.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
mikijasarev ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Veliki pozdrav za sve na forumu i hvala svima koji nadju vremena da nama koji vam nazalost dosadjujemo daju odgovore i pomognu. Ako se mogu nadovezati na ovo pitanje i molio bih za odgovor. Dakle tiche se kombinovanja setova korg pa2x.
Pitanje br. 1 naime zelim da prebacim neki style iz favorite kompletan sa intro znam da terbam zapistati sve redom od DK pa nadalje znam i da reba da pritisnem intro i da prepisem sve sto se tiche instrumenata koji se nalaze i da prebacim to ali ono sto mene interesuje gdje se nalazi zapis tog intra koji tako da kazem svira gdje je on i gdje ga mogu naci i prekopirati i prebaciti vjerovatno zvuchi glupo za one koji znaju ali ako neko nadje vremana da odgovori i ako moze
pitanje br. 2 ako neko ima vremena da napise kako prebaciti peformace jer sam prebacivao iz jednog seta performace naprimjer harmonika guerini ona se nalazi u tom setu u performace kada gledam od chega se sastoji samo se satoji od jedne hramonika koja se nalazi u UP1 u soundu ali kada prebacim u drigi set nezvuchi niti priblizno kao u orginala. Unaprijed hvala
mikijasarev je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije