Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 27.11.2016, 10:15   #11
neshatomic
Vredan član društva

neshatomic's Avatar

Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
neshatomic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Marjane nije ovde toliko prica o rentalcima razglasa , to je tek posebna prica...Pricamo pre svega o muzicarima i odnosu ka poslu , sto bi vecina htela da kupi kutije od 1500ev i to neke od 17kg i sa te dve kutije da rade 300 ljudi . Sto 90% pevaca nece da kupi iole ozbiljan mikrofon i da da bar 1300ev , nego skoro svi pevaju na one shure 58 sa PGX prenosom koji zvuce da se ubijes ... Uopste mi nije jasan taj narod , hoce nesto da rade profi , a nece da uloze ozbiljno , nece da daju sebe 100% , nece da se edukuju po tom pitanju , a svi hoce da budu ne znam ni ja sta. Cast izuzecima, malo ih je.

LJudi, koliko para toliko muzike , uvek bilo i uvek ce da bude!

Nema razglasa koji je jeftin a radi dobro, nema razglasa koji je mali a radi ubitacno , nema kombija koji ce da preveze 2000kg opreme a da trosi 6L ...
Ako nesto hoces vanserijski , onda moras vanserijski i da platis i da se malo zrtvujes za taj kvalitet.

Nego drugari odosmo mi totalno van teme , zasluzili smo da nas banuju

@Srkiboj_zr

Ako ti je budzet ogranicavajuci faktor , a imas volje da nosis , najbolja 3way full range kutija za malo para ti je mackie sa1232. Ja sam ih imao nekad i mogu da ti kazem da je tonski vrhunska kutija i mnogo posla moze i samostalno da odradi.To ti je sugurno bolja kutija od svih ovih koje si gore naveo a polovne se krecu oko 1500ev .

Sa druge strane , moje misljenje je da je bolje raditi sa dva manja bas bina i gore dve recimo 12ice u satelitu , nego samo sa dve velike 3way kutije koje ti trazis . Bez bina nema lepog niskog basa , a i lakse je nositi odvojeno 2 manja basa i dva mala topa ,nego samo dve ogromne 3way kutije. Razmisli malo i na tu temu.

pozz
neshatomic je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:29

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije