|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
Ma nema potrebe za zahvalnicom😂Jedino da jos pokusam kontaktirati Japanskog cara Akihita i zamoliti ga da potvrdi pismeno da Roland Bk nema aplikaciju za android sistem😜
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.05.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Bk5 ima ugovor sa IPAD-om,toliko je bar poznato.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.11.2015
Downloads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Razmišljam se da pazarim neki BK aranžer u skorije vreme jer mi deluje kao dobar odnos cena-kvalitet.
E sad, ono što pokušavam da ustanovim jesu razlike izmedju modela pa ako neko može da me dopuni, hvala unapred. Izostavio bih BK-9 iz poredjenja jer mi deluje da je to ipak kao drugi univerzum u odnosu na ova dva modela. Ono što me "buni" jesu konkretne razlike izmedju BK-3 i BK-5 - po specifikaciji vidim: BK-5 ima UP1 i UP2 za razliku od BK-3 koji ima samo UP BK-5 ima multi-band kompresor, 50tak ritmova više + user memoriju za EQ i kompresor i nešto jače zvučnike. Ono što ne piše jeste da li od tih 50 ritmova nedostaje neki bitan za našu muziku i generalno, osim UP1 i UP2, postoji li nešto bitno što bi mi nedostajalo ako odlučim da pazarim BK-3? Recimo da bih u krajnjoj postavci BK-3 koristio kao mašinu za ritam i pratnju a PC3K6 koristio za solo pa me zanima da li bi mi BK-5 ipak bio zgodniji toliko da opravda cenovnu razliku? Promijenjeno od wladymeer (24.03.2017 u 00:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|