|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Znaš kako je kod nas govorio Pajo dok je svirao bubnjeve s nama u bandu, ono kad ne znamo kad ja trebam upast sa solom ili pjevač sa strofom, pa on kaže samo gledaj u mene, manu'ću ti ja glavoN
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
![]() |
![]()
Pa jasno dosadio aranžer, i Ja več dugo ne palim radio, i malo je bolje, drdrao sam i aranžere i midi file, 9 iztrošio aranžera , 6 harmonika poništio menjao, puno tableta pojeo za glasilke u grlu, puno piva i rakije popio, torte pojeo, menjao pjevačice, i pjevače, juče idem na sastanak sa bubnjarom biče kao pre 30 godina, u živu, živa svirka, nešto znam, nešto ču još naučit, harmonika i onako sama mi svira, nema zime. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
@sale_band
Dve godine nisam uopšte svirao klavijature, pa ti vidi... Uzmem gitaru nekad, mada i nju retko. Pokušavao da pronađem neku ekipu za svirku, čisto onako zezanje i hobi, ali bi svi da tezgare...
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
![]() |
![]()
Muzičar ti je onaj pravi muzičar ko više ne tezgari, ili samo malo tezgari i dosađuje publici, ja tako mislim. A neki vole da sviraju i pjevaju, i uopšte ne prestanu sa urlanjem, to so dosađivaći a ne fini muzičari.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Šalu na stranu, kao što i napisah, bar ti dobro znaš kako je teško naći normalne muzičare (po pitanju psihe i da je prvo čovjek), danas, manje više nije ni bitno kako tko svira... Al eto... ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Zar moze sprava,od koje si zaradio sve,citavu opremu i sve ostalo, da ti dosadi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|