|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Drugi u moj rang: RESIDENT EVIL & UNDERWORLD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Resident evil, manje-vishe...
Underworld mi se djasvi. Pogotovo glumica... ![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Deja Vu opasan film i pay check
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Gina Wild, Tory Lane, Nikki Benz, Mandy Main...i jos neki...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
hmm neznam ni sam kolko sam ih gledo pa bi smislio nesto neznam n koji mi je omiljeni bolje daj kakvo rokanje celavi se vuku zakosu hii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Meni je Tom Henks jedan od najjacih glumaca danasnjice, a samim tim i njegovi filmovi su mi omiljeni. Pre svega Forrest Gump ( 6 oskara), sa neverovatnom muzikom, zatim Zelena Milja, Izgnanik, Momacko Vece, Filadelfija, Apollo 13, Terminal, Uhvati Me Ako Mozes, Spasavanje Redova Rajana (misliim da je po ovom filmu napravljena i igrica), Put Bez Povratka... auuu ima ih kol´ko ´oces...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Kad smo kod Tom Henksa i ja volim ove Forest Gump i Spasavanja redova Rajana.
A ovaj serijal Prison Break (Begstvo iz zatvora) je mnogo jaci film. 22 epizoda u prvoj sezoni neverojatna napetost i iscekivanje sta ce se dogoditi. Oni koji su ga gledali moraju da se sloze sa mnom: Film je 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Slažem se da je "Prison Break" vrhunska serija kao i "24" i to bih mogao gledati stalno...
U principu više volim domaću i evropsku kinematografiju nego američka ostvarenja, izdojio bih: -Sjećaš li se Dolly Bell -Otac na službenom putu -Kuduz -Maratonci trče počasni krug -Ko to tamo peva -Underground -Sok od šljiva(obavezno pogledati, dosta estradnih "vukova" se pojavljuje) -Ovo malo duše -Poltron -Specijalno vaspitanje
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
film, muzikante, omiljen |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|