|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Drugar foruma
|
ja ga imam skoro 3 meseca, dosad nikakvih problema osim jedna stvar, display-osvetlenje se pali kad je par sati ugasen pa ga onda upalis tek nakon 30 - 90 sekundi, ali to se samo desava gde nema dosta osvetlenja u pristoriji, ponekad se odma pali, neki kazu da je to "normalno", ja to resavam sa lampicom samo je uperim na display i odma pali, ali opet imam garanciju, pa kad ga budem nosio za srbiju cu ga u servis odnet, ali ince sve radi bez broblema mada i ovo sa displayom mi nesmeta bas, kad se jednom upali onda radi bez broblema, sta se tice dugmica isto nemam nikakvih problema, ali kazem tek ga imam 3 meseca pa ce mo videt kako ce se pokazat....poz
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
|
Pisao sam i ranije da sam imao problem
kad sam prvi put up-datovao klav sa 1.51 Sad opet imam taj OS al da recem hvala bogu evo vec meseci unazad nista nisam primetio da ne valja. A nije lose da ja ipak vratim 1.50 sigurnije mi deluje. Inace dugmici su mi ok... moj pa800 ima tacno 1 godina i 9 dana i s'nim sam odradio do sad nad 100 svirke. malo me zezalo syncro al sad evo radi. Promijenjeno od No.1 (11.03.2008 u 02:42 sati) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.02.2008
Downloads: 748
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Kakva je razlika izmedju 1.02, 1.50 i 1.51 OS za PA800?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
Ja imam pa800 vec 1god i 3m nikakvih problema nisam imao. Naravno desavalo mi se da zamrzne, pa mora restart, ali samo kod kuce, kada sredjujem nesto i to... Ali na svirci, sto je najvaznije, nikada. Radim konstantno svaki vikend sa njim, u sezoni tezge pod razlicitim uslovima(satra), znaci prasina, vlaga, hladnoca i stvarno bez problema. Uvek koristim poslednji OS.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
|
Samo molim boga da mi na svadba ne smrzne system.
Kako radimo sa aranzerom ako se to dogodi najebo sam. |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| korg, pa800, vlasnike |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|