|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
Ja nisam imao priliku uporedit prx sa kv2..........jednom sam imao na koncertu za monitor prx 615 .......ali sve sto sam iz toga mogao zakljuciti je da kutija nije teska
![]() Nisu to male pare.........najbolje natovarit svoj razglas i napraviti ab test...........jedan pored drugog na megdan...........onda se sve samo pokazuje. Dobar je kv2......odlican......ali nastojim bit realan. Kad naviknes svirat sa bendom na 4 x 18-ice..........tesko se od toga odvikavas...........i dalje trazis to........dok neko ko je radio na 2 x d lite........njemu to sve drugacije izgleda. Ili dodjes na romsku svadbu........muzicari ponijeli svoj razglas 2 basa 4 satelita........na 100 gostiju.........i sve u peak-u.....light show ![]() ![]() ![]() Tako da o broju ljudi je pravo besmisleno pricat........100 ljudu 100 cudi.........100 zena 200 s... ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pomoc |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|