|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
XGWorks je program kreiran od strane Yamahe.
![]() Citat:
Izmjena elemenata u YEM-u trajno mijenja setup nekog drum kita i raditi takav zahvat samo zbog toga da bi se prilagodio jednom ili više Stylova nema nikakvog smisla niti logike. Cjelokupan drum kit se štima i usklađuje samo jednom, prije svirke. Bubnjari znaju o čemu govorim. To je ono što se kod PSR-a radi u YEM-u, kod kuće. Kada je bubanj poptuno i dobro "uštiman", on se više ne dira. Bubnjar na nastupu kontrolira dinamiku sviranja, mjesto udarca, poziciju palice ... kako bi izvedbu prilagodio pjesmi. To isto mi aranžeristi radimo na Stylu s alatima poput XGworksa. Da li je Yamaha imala napredak? Izostanak "drum setapa" je (bila) odlična stvar. Da se mene pitalo, ne bi ga nikada niti ugradili. Zašto? Pa zbog toga što će sada neki "stručnjaci" imati dostupan alat da pokvare sve ono dobro što se u toj odličnoj klavijaturi nalazi. ![]() I za to im neće biti potrebno 30-40 minuta, već samo par sekundi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.07.2009
Downloads: 2
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima
![]() Naišao sam na pojedinim sajtovima na informacije da su zvučnici na psr s970 bolji nego na psr s770, pa me zanima kolika je zaista razlika ako je neko probao obe klavijature i uopšte kakvi su utisci zvuka na internim zvučnicima na ova dva modela? Na snimcima sa youtube-a mi deluje da s770 ima dosta izražene visoke frekvencije pa me zanima koliko se ovo može rešiti preko master EQ/compresora? Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Nisam imao jednu pored druge, a i da jesam ne bih mi palo na pamet raditi usporedbu kvalitete zvučnika. Sudeći po specifikacijama, ovi na 970 su nešto jači (1W
![]() Općenito, zvučnici se ugrađuju u aranžere srednje klase i služe prvenstveno za monitoring i obično je zvuk loš. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|