|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]() ![]() Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka Dodato: evo drug ovakav korektor, identican, kako procitah na.netu to je.relejni tip korektora, moj je od 3.5 kilowata...slika je sa.neta, slikacu sutra bas moj korektor, ali to je to...je si li uspeo nekako da.resis probleme sa.presonusom i strujom? mozda neki drugi tip korektora? pozdrav Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka Promijenjeno od Milan$ (18.04.2016 u 01:02 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znam o kojem se rai. Daje ruku ako je napon loš odnosno varira ali ima minimalnu ili nikakvu mogućnost da "pegla" napon, skida neželjene vrhove na amplitudi, pucketanje, ....jednostavno silno smeće koje se nalazi u naponu u distributivnoj mreži. Moj ti je savjet da nabaviš (ako možeš na probu još bolje) Furman M10-LX ili LX-E. Neki u tom rangu jer se mogu opteretiti do 10A sto je i vise nego dovoljno da na njega spojis mix i klavijature. Nisu ni velika investicija, cca 100-120 EUR. Pored tog tvog "kineza", zajedno u kombinaciji, Furman bi trebao da odradi lagano ostatak posla i onih ispravljenih 230V ti jos dodatno očisti i ispegla ili možeš da probaš da totalno elimišeš taj tvoj korektor mad aod viška n boli glava
![]() Promijenjeno od DinO74 (18.04.2016 u 01:27 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|