Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 20.02.2016, 03:07   #1
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nego šta, bitno da zdravlje služi i da se na forumu druži.

Ovdje smo da svatko iznese vlastita iskustva, probleme, negativna viđenja ali isto tako oduševljenja, postignuća i vlastite uspjehe. Nije dobra loša vibracija i nepotrebna frustracija, jer, to se širi kao kuga. I za čas nastaje tuga. (puklo me neko pjesništvo u pol tri ujutro )

Ponovit ću po ne znam koji put iako mi se pokušava nametnuti da favoriziram Yamahu, niti jedan instrument nije idealan niti ima sve ono što bi mi htjeli. Naravno da i Yamaha ima dosta toga što bih i ja mijenjao. Moji polušaji da drugima pomognem savjetom ponekad naiđu na "tvrd orah", pa me se onda okaraterizira na posprdan način kao što je to jučer učino @Sky Net. Nikada nisam pisao napamet i uvijek sam argumentirao svoje stavove. Očekujem da se oni poštuju na isti način kao što i ja poštujem tuđe.

Kada čitam kako razmišlja @tyros2 i kako pristupa "problemu", potpuno mi je logično to što piše. Zašto ne napraviti i 50 drum setova od kojih se svaki razlikuje za jednu nijansu doboša i bas bubnja. I eto u trenu promjene tijekom svirke. Ovo je odličan način da se doskoči brzoj promjeni druma i testiranju novokreirane mape. Iako moram priznati da se niti meni kao i @tyros2 nikada nije dogodilo da obrađeni set bubnja moram naknadno mijenjati.

Nekako mi je poznata teza o uroti kako nas Yamaha ili netko drugi potkrada i uzima velike pare za ništa. Sjeća me na ona vremena kada je forumom kružio "duh urote od svih brenodva" ali s jednom skrivenom namjerom, samo kako bi se lakše moglo uvaliti vlastiti proizvod koji je "daleko najmoćniji od svih hardware aranžera današnjice". Ako sam sam otišao u dučan, sam odabrao i sam platio proizvod, kako nakon toga mogu reči da me je prodavač prevario? No dobro, svatko ima svoj pogled na ljude i društvo koji ga okružuju.

I da ovu noćnu sagu završim u istom tonu kao moji predhodnici,
"...Nek se pjeva, nek se pije
dobro je kad bolje nije..."
casper je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije