|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.12.2011
Downloads: 0
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pozz mogu li akordi za ovu pesmu
Da su moja sva bogastva sveta ja bez tebe siromah bi bio ti si sve sto zelim od zivota svoju ljubav nikad nisam krio Ref. 2x Sabina, Sabina budi moja voli samo mene Sabina, Sabina necu zivot pored druge zene Prihvati me za zivotnog druga i odbaci price izmisljene volimo se svakog trena jace da nam sunce srece ne zamrace Ref. 2x Pruzicu ti sve sto budes htela da ne zalis sto si mi pripala najsrecniji bicemo nas dvoje veruj meni, veruj zlato moje Ref. 2x Sent from my iPad using Tapatalk Promijenjeno od olp56 (05.02.2016 u 00:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.09.2012
Mjesto: BiH
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
Instrumenti: Guerrini Professional 1, Korg PA600, gitara
![]() |
![]()
Nadam se da su dobri
![]() Dm-------------------------Am Da su moja sva bogastva sveta Dm----------------------Am ja bez tebe siromah bi bio Cm ti si sve sto zelim od zivota B-------------F------Gm-F-Gm svoju ljubav nikad nisam krio Ref. 2x Gm-----Cm Sabina, Sabina F----------------------B budi moja voli samo mene Am------Cm Sabina, Sabina B-----------F------------Gm necu zivot pored druge zene |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|