|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Možeš kolega lijepo i Pa500 srediti, poslusaj kako može i JV da zvuči na Pa500
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio LAsER za ovaj koristan post: | djenka (06.02.2016) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.12.2013
Godina: 29
Downloads: 35
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa3X
Interesi: Automobili , Klavijature
![]() |
![]()
Problem je sa PA80 sto su stare i uglavnom veoma izdrndane ...
Kad bi mogao PA600 da uzmes i da zavrsis posao ... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Yikwo za ovaj koristan post: | djenka (06.02.2016) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.02.2016
Downloads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Znam druze da su to vec prilicno stare masine,al lova problem,zato neznam sta da od njih dve uzmem.Pa 500 novija,80 starija,al ima neke te svoje prednosti za narodnjake,bas sam u dilemi i ne znam sta da uzmem,a vama svima hvala na savetima.
Dodato: A jel mogu ti semplovi u pa600 da se unose kao u pa80. Promijenjeno od djenka (06.02.2016 u 23:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.12.2013
Godina: 29
Downloads: 35
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa3X
Interesi: Automobili , Klavijature
![]() |
![]()
Sto se semplova u pa600 tice, ne mogu da se ucitavaju zasebno, nego kroz set ...sto meni konkretno uopste nije problem...jer obicno ocitam ceo set
![]() Promijenjeno od Dell (07.02.2016 u 05:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
Pa 80 cita semplove.
A sempl je bilo kakav zvuk........npr dobos juznog vetra......harmonike.....bas gitare......krave....ovce......i bilo cega sto ti padne na pamet.......usnimis neki zvuk i stavis ga kao sempl da ti svira. Osim tog pa80 je u svoje vrijeme bila odlicna klavijatura.......pa vjerovatno bolje izbacuje zvuk na razglas.......pa500 kad je izasla bila je jeftina verzija aranzera......pa nece zvucat pre-uvjerljivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 20.02.2016
Mjesto: vinkovci
Godina: 40
Uploads: 2
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: yamaha motif xs6, kurzweil pc3k6, korg pa80
Interesi: svirati dok sam ziv i uzivati u tome
![]() |
![]()
prijatelju.. pa80 ti je radjen u italiji i kvalitetniji je daleko daleko od pa500.. imao sam obadvije i sto te savjetuju kolege, bolje si uzmi pa80.. nema ekran na dodir, znaci to ti ne moze riknuti.. mozes je rastaviti tipku po tipku sto na pa500 nije tako.. na pa80 sam ja jedno samo servisirao komplet sve sa izlazima, sve gumice ispod tipki i sve mikroprekidace, napravio avion od nje., i taj me servis kostao 900kn (130 €).. samo pa80., je*o ono kinesko smece od pa500.. da ne govorim da ce ti pa80 zvucati barem triput bolje od pa500 na zivom razglasu.. sto je u konacnici najbitinije, pa makar ti svirao za svoju dušu u svom podrumu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
prijatelju.. pa80 ti je radjen u italiji i kvalitetniji je daleko daleko od pa500.. imao sam obadvije i sto te savjetuju kolege, bolje si uzmi pa80.. nema ekran na dodir, znaci to ti ne moze riknuti.. mozes je rastaviti tipku po tipku sto na pa500 nije tako.. na pa80 sam ja jedno samo servisirao komplet sve sa izlazima, sve gumice ispod tipki i sve mikroprekidace, napravio avion od nje., i taj me servis kostao 900kn (130 âŹ).. samo pa80., je*o ono kinesko smece od pa500.. da ne govorim da ce ti pa80 zvucati barem triput bolje od pa500 na zivom razglasu.. sto je u konacnici najbitinije, pa makar ti svirao za svoju dušu u svom podrumu
Pročitajte više na: Kupovina klavijature-pomoc! - Strana - YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum http://www.yu-midi.org/forum/showthr...#ixzz40zXVPzXq YU-MIDI.org - Pravo mesto za prave muzičare Dodato: Jeste Pa 80 ima boljem poreklo od Pa 500 ali niko ti ne garantuje koja ce pre "riknuti", gde god se pravi , delovi su is Kine ili Taywana, a mozda iz Koreje i sve svetske kompanije sklapaju njihove proizvode u tim Azijskim drzavama zbog jeftine radne snage . Zato kupim ono sto tebi treba po tvojim potrtebama, oni prave proizvod po zahtevu originalnog proizvogjaca, sto se tice kvalitete i performancy. Koliko pare toliko i muzike. Promijenjeno od zaki1 (23.02.2016 u 13:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 20.02.2016
Mjesto: vinkovci
Godina: 40
Uploads: 2
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: yamaha motif xs6, kurzweil pc3k6, korg pa80
Interesi: svirati dok sam ziv i uzivati u tome
![]() |
![]()
ja sam imao i jednu i drugu i predlazem ti pa80... pa500 je plasticno kinesko smece... pa 80 ima ozbiljniji pristup zvuku i cita semplove sto je veliki plus ukoliko zelis svirati juzni vetar a i ucitavati zvukove harmonike posto si i sam harmonikas.. a da ne pricam o kvaliteti izrade kod pa80 koja je radjena u italiji od boljih materijala, a pa 500 u kini od starih traktorskih guma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]() Citat:
A nevezano za diskusiju iliti offtopic.. šta je s vama ljudi i s tim semplovima južnog vetra *ebo vas Mile bas..... Zar u 2016. godini i dalje želite da zvučite ko super mario.... ili malo modernije? A ovi sa aranžerima od preko 2k evra kad čujem da pušte to smeće od bubnja oni su za ispitivanje.... I to ozbiljno mislim.
|||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | splendid (11.03.2016) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|