|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Svasta sam vidio ali ovo nisam nikad.......da neko isteše kod kuce kutije i nalijepi na njih dynacord......i onda se pravda kako je on ok.........varati ljude i imati izgovor za to
![]() ![]() ![]() Dynacord kad ima svoju fabriku u kini....to je opet dynacord......uostalom jeftiniji je zbog toga......i to je original. Ljudi misle da su kupili dynacord......i plate dynacord......a dobiju jasiku iz loznice ![]() Napravis kutiju stepsound........i prodaj ju kao stepsound......ako je dobra pozelicemo ti svu srecu da uspijes s time. Mogu zamislit kako je ljudima kad skontaju da su dali pare za dynacord a dobili ko zna sta ![]() |
![]() |
Ćlan 3 Vam se zahvalio, ella 85, za koristan post: |
![]() |
#2 |
KRVAVI
|
![]()
Predzadnji post mi izgleda kao da sam popio 10 kesica step soka u 2 deci vode pa me puko secer...
LOCK pa brisanje....
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|