|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
SMusic studio ja nikog ne kritikujem i ne razumem cemu ovakav odgovor..
Niti sam reko da su boje zastarele. Govorim o tome da ovaj splet identicno moze da zvuci na G70,E80,Bk9 pa cak i na E-A7 koji ne spada u top modele. Jednostavno zato sto je ton generator skoro identican pocevsi od G70 do Bk9 nema velike razlike. Zvucna slika moze da bude cistija ili mutnija samim odabirom seta bubnja. Recimo V-pop radi cistije nego New Folk, da ne govorimo o ostalim podesacanjima i efektima. Tako da ne stoji konstatacija da BK9 radi cistije od E-a7 . Zavisi kao se podesi. Promijenjeno od sinisa (17.01.2016 u 00:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Kako ti pričaš, jedino je merodavno ako isti čovek uzme sve 3 klavijature i proba da ih podesi isto i sa istim numerama, jer samo on zna šta, gde i koliko je setovao. To sam SAMO hteo da kažem, bez namere da bilo koga vređam. Ako si se osetio uvređenim, izvinjavam se !
Iako Boban ne voli što ima BK9, hvala mu što je pokazao potencijal ovog aranžera koji je, po meni, neopravdano podcenjen.
Sledeći član vam se zahvalio SMusic studio za ovaj koristan post: | Boban010 (17.01.2016) |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja bolje kontre nisam u životu čuo na ijednom aranžeru, a i bas nije daleko.
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | Boban010 (17.01.2016) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|