|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Car99@ Nisi sa nitrom oštetio i plastiku? -Jer on je tako jak da otapa i plastiku...
Sale_band@ Ima lak i za metal. -Halo... Ne znam, kao što sam rekao, trebalo bi pitati tog tipa koji se s time bavi. Ja mislim da je princip isti kao kod lakiranja automobila: dobra priprema (brusni papir, itd.), zatim ono što mi zovemo kod nas špric kit, dakle, pripremni lak koji služi za izravnavanje sitnih udubina, zatim boja, i ono što je najbitnije, bezbojni lak. Bezbojni je najbitniji jer ON je taj koji štiti boju od daljnih udaraca-grebanja. Dakle, nije bitno da se boja nanosi u ne znam koliko nanosa-slojeva, već je bitan završni bezbojni lak. A sad koji?? Pa ako se nanese taj 'špric kit', tada više nije bitno dal farbaš metal (auto) ili plastiku, jer podloga je ista. Ali ono što mislim da je bitno je da se lakira kompresorom, i određenom diznom. Kod tog tipa na kupujemprodajem se točno prepoznaje ona sjajna kvaliteta kao kad se lakira automobil. Odgovarajućom diznom se može postići završna finoća koju NEMA šanse da se dobije s sprejem. Nadalje, svi možemo potvrditi da je to otporan lak. I na grebanje, i na vremenske uvjete i taj rad bi morao kod klavijature biti doživotni a ne da se noktom skida. Promijenjeno od Alen P (10.01.2016 u 16:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.10.2013
Downloads: 79
Uploads: 6
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 60 puta u 57 Postova
![]() |
![]()
Upravo tako.
Ko god zeli farbati najbolje je da plastiku odnese nekom autolakireru da on to odradi. Kod mene samo tehnika farbanja nije valjala jer sam imao problema sa curcima al se ispravilo nekako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
farbanje, klavijatura |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|