|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Ka imam Tyros 2 vec 7 godina. I prezadovoljan sam. Jedina mana sto se brzo guli farba pa posle samo par meseci koriscenja mi se vec istrosila boja oko tastera koje najvise koristim. Naveo bih jos da su mi tadteri poceli da otkazuju ali nakon 6 godina koriscenja i to u svakakvim uslovima, i pod satorom i na minus 10 i na plus 40 stepeni.
Sto kaze Del nije lose skupiti jos malo para i kupiti T3 ima dosta poboljsanja u odnosu na T2. I jos da napomenem da koristim samo fabricki bubanj koji odvaljuje. Imam kuci i Korg Pa3 i sve moguce setove sam ubacivao u Korga i poredio, i to sa kolegama. Svi smo dosli do istog zakljucka da je bolji sound na Tyrosu. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dmmacak za ovaj koristan post: | srdjan motif (05.01.2016) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Što gledati na T2? Pa s obzirom da je to vrlo pouzdana klavijatura (ako ne jedna od najpouzdanijih) samo display. Još ako je kozmetički očuvana, mijenjaj i ne razmišljaj. Ako koji gumbić na panelu nebi radio, samo Kontakt 60 spray. Ništa ne otvaraš, izvana poprskaš par puta pritisneš, opet poprskaš i kao novi će biti.
Kolege pišu da uzmeš radije trojku? Pa...o tome bi se dalo. Pitanje je koja je cijena trojci. Ako je puno skuplja, nikako. A s obzirom da ih nema, cijene su im astronomske (neopravdano)Klavijature su u 95% stvari iste. Na istome razglasu sve na nuli, klavijature rade ISTO. Samplovi, soundovi također. Trojka ima desetak iskoristivih soundova više, kao i nekoliko drum kitova. Od svih, svih sampliranih ovakvih, onakvih, tvornički kitovi rade najbolje pa drum kitovi u samplovima baš i ne drže vodu. Novi drum kitovi na T3 rade dobro tek na tvorničkim stylovima pa nije da se isplati zamarati radi toga. Sve to radi i na dvojci jako dobro s njegovim soundovima, samplovima, drum kitovima. T1 nema mogućnost ubacivanja samplova. Jedan 'tip': kad je pališ drži na prvoj oktavi C# dur. Tada će ti se pojaviti test page pa slijedi upute. Kroz nekih 20 minuta možeš provjeriti funkcionalnost svakog gumbića na panelu, flash test, ram, rom, itd... Ako je baš želiš u korijen isprobati dal je sve ok. |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Alen P za ovaj koristan post: | srdjan motif (05.01.2016) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|