|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Hej haj! Šta vam se čini od Kromea? Nije vjerojatno neki top model,pjeva oko 900€ što za nešto novo nije ni puno. Kako vidim,jede i semplove,ima zvukova iz Kronosa bla bla... Nišanim klavijaturu za bend pa se mislim... Nije da ću sutra kupovat a nije baš ni da mi se uzima Tr jer su u pravilu ispaćeni i prošli su svega i svačega... Jel netko svirao,slušao? Neki osvrt/savjet?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
![]() |
![]()
Potrazi malo na forumu, cini me da ima nesto na tu temu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Jesam i ja tele sta ne provjeri. Sad sam na mobu pa cu veceras. Hvala!
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 124 puta u 112 Postova
![]() |
![]()
Nisi nista lose uradio,tko pita-ne skita
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
![]() |
![]()
ima navodno fabrički ugrađenih 32 RAM-a za samplove ali Korg mislim da neće to zvanično da potvrdi.
Čuo sam da su neki naši klavijaturisti uspjeli staviti neke naše narodnjačke boje u tih 32 RAM-a. Pregledaj ovdje u download sekciji ima li šta pa skini i probaj (ako si već donirao forumu pa imaš pravo skidanja). Inače su tipke na Krome 61 skoro iste kao na TR61 ali Krome ima veliki ekran na dodir što je možda najveća prednost u odnosu na TR-seriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Imam pristup download sekciji ali ne bih da skidam jer nemam u šta da isprobam. Inače,ako bih uopće uzimao,klavijatura je za band koji svira pop i rock tako da vjerujem da sa fabričkim bojama uz par tamburica,mandolina i harmonika ne treba nešto više da se ubaci. U same samplove nisam niti najmanje upućen ali bih htio da ih mogu koristiti zlu ne trebalo.
![]() Dodato: Sada sam prelistao i pretražio forum i našao sam sve šta me je zanimalo pa zamoljavam vodstvo da ovo zaključa ili obriše jer je sve manje više već prožvakano a ja od Kromea odustajem,nažalost. ![]() Promijenjeno od smuchac (13.12.2015 u 18:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|