|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Pošalje Mujo Fatu da ide oprat veš na potok. Ode jadna Fata, no kad dođe do potoka, posklizne se na kamen, udari glavom u njega i na mjestu ostade mrtva.
Prođe neko vrijeme, nema Fate pa nema iz potoka, zabrinuo se Mujo i ode ju tražit. Dođe do potoka, vidi mrtvu Fatu kako leži na kamenu i reče: - E, jebem ti sreću, več četvrtu perilicu mi izjeo kamenac! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Voze se Mujo i Haso u automobilu, i iza zavoja ugledaju razlupani automobil, i čovjeka kako sjedi nepomićno na sjedalu. Dotrče oni do njega, izvuku ga van, a Mujo kaže:
- Ajde bolan Haso, ja ću da odem potražit Hitnu pomoć a ti mu daj umjetno disanje za to vrijeme! - A kako se to radi?- zapita Haso - Pa lijepo, staviš svoja usta na njegova i pušeš zrak u njega! Ode Mujo, te sa nakon nekog vremena vraća sa Hitnom, kad ugleda Hasu, unesrećenika prislonio na haubu i g...i ga. - Pa čovječe, jesi ti normalan!Pa šta to radiš!!-povika Mujo - Pa jesi mi lijepo rekao usta na usta!? Pa eto bolan vidiš, tako je počelo! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|