|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
![]() |
![]()
Mometalno bi ju najradje bacio kroz prozor. Sve znam napraviti i sve si podesim a onda ne znam zapisati. Pritisnem Vrite napisem ime zapisem ...pozovem a ono isto kao sto je bilo prije moga 10 satnog sjedenja i gubljenja lijepog suncanog dana !!....probao sam obraditi neki midi tj dva ali ne zapise mi uopce ono sto sam napravio. Podesio sam instrumente ..efekte na njima...eq... volume...ma sve i bio sam cak i zadovoljan kako zvuci ali sta vrijedi kad ne memorira to sto napravim.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() ![]() Da....nemoj da je bacas kroz prozor,posalji je meni....ja cu platiti postarinu...i resio si problem. ![]()
![]() |
#3 | |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
![]() |
![]()
Imao sam toliko klavijatura i nasjedio se uz njih u zivotu da vec skuzim i bez manuala-dobro ima nekih sitnih caka svaka, ali da ne zapise ono sto napravim je bezobrazno od ove
![]() Cemu sluzi zapravo ovaj forum ?? Da se jadamo kao ja ili govorimo -manual u ruke kao vi ?? Dobro malo se "druzimo" ![]() Pozzz... Dodato: I da napisat cu gdje sam grijesio kod zapisivanja nakon obrade midija u MakeupTools. Mozda nekom pomogne i to. Dodato: Koliko vidim majstori su stavili Save u toolsu a Vrite na panelu kljave. Dakle kod BK5 nije isto to dvoje. Ja sam isao direkt na vrite ali treba najprije save u toolsu. Dodato: Citat:
![]() Evo strasti se smirile i jos samo neke detalje oko OTS i mogu konkretno pocet sredjivat repertoar ..nece kroz prozor ![]() Zgodna mi je ova funkcija sa mute acompa u STY-to nema korg ! I koliko vidim pamti sve u performansi. Promijenjeno od tihi05 (04.11.2015 u 22:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|