|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
C------G-------C--
Dzabe sav moj trud --------------- sve je uzalud C--G---C idi bilo kud --------------- zato sto si lud Am---E7------Am 'Ajde nek' se zna ------------------ da postojim ja Am--E7-----Am budi pazljiv bar -------------------- jer ja nisam stvar C------G-------C Svako za svoj gros -------------- zato sto si los C---G----C bio si mi drag ------------------- koji ces mi vrag Am----E7--Am Nisam ovcica -------------- ni devojcica Am---E7-----Am sama mogu sve ---------------G al' sa tobom ne Ref. C---C/E---F-----G-----C---- Sa--mo....teraj ti po svome C--C/H------Am---G/H--C a--li...........jedno ipak znaj -----F-----G-----C ti si pametan dabome ------D-----------G al' ti sledi deblji kraj C---C/E---F-----G-----C---- Sa--mo....teraj ti po svome C--C/H------Am-----G/H--C a--li...........trebalo bi da znaš -----F------G---C bicu dobra bilo kome ----D----------G iz inata, hocu bas
![]() |
Favoriti |
Oznake |
akordi, pesma, samo teraj ti po svome, viktorija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|