Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 08.10.2015, 10:35   #11
tyros2
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
tyros2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

[quote=Sky Net;283295]Mozda ce mnogi protumaciti ovaj moj post pogresno, ali kako bude.
Tyros 5 je odlicna masina u domenu aranzera, to stoji.
Percepcija zvuka se formira godinama, zato nista na svijetu ne zvuci svakome isto.
Kao dugogodisnji korisnik T3, naviknut sam na taj zvuk, i taj pristup zvuku. Takodje sam dosta dugo imao i PSR-9000 PRO. E ta masina, PSR 9000 PRO, za doba kada je nastala, i kakva tehnologija zvuka je bila tada, je nesto. Cvrst sound, izuzetno kvalitetan. Style editor - svemirski brod u tadasnjem vremenu. Onda je dosao prvi Tyros, i svi ostali iza njega. I kada ja, licno ja, povucem paralelu, od PSR-a od prije 15 godina, prema Tyros petici u 2015-toj, i nemam nekog pretjeranog razloga za odusevljenje. QUOTE]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2gb Rama I sve je tu odmah posle paljenja klavijature

Neogranicen broj Custom drums/voices

To je bio vise nego dovoljan razlog za mene da predjem sa T3 na T5.Ja ionako ne koristim ni 5% interne samplove tako da je za mene ovo OGROMAN napredak.

YEM je odlican program,ali da su ga usrali sa lodanjem-punjenjem:JESU.To bi bila jedina zamjerka od mene,kao i los portamento.

Doduse ima i jedna pozitivna stvar kod punjenja-lodanja sa YEM-om.Taj sat vremena dok se puni ja sjedim sa porodicom i caskamo:Fini neki ljudi...

Pozdrav

Promijenjeno od tyros2 (08.10.2015 u 10:38 sati)
tyros2 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:12

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije