|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da... Došlo je vrijeme da je gazdama bitno da imaju muziku. Nije bitno kakva je, već: ''imamo svoju glazbu''. I da je što jeftinija. A tu će mjesto naći mnogi fajlaši. Jer realno, mi si na neki način naplaćujemo i svoj rad, trud, ulaganje u sebe, stalno vježbanje jer ti je to potrebno. Dok su fajlaši svega toga oslobođeni. Dal' je to priča ili izmišljotina, znat će oni koji sviraju po vani, da je inspekcija čak lovila takve glumce koji ne samo da nisu svirali, već nisu ni pjevali!!! Puštali su cijele matrice. Ok, snimane s njihovim vokalom ali za Boga dragoga... :=)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Ali situacija je zbilja apsurdna, dodje cijeli bend, nabudzen, opremljen i bend ustvari glumi da svira dok fajlas ima svoju tacku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Uf, pa i toga ima? I onda oni prave konkurenciju pravim glazbenicima. Genijalno.
Promijenjeno od Alen P (13.07.2015 u 21:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Šta ćeš kada svi gledaju Pink....
![]()
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Zaista nevjerojatno. Kod nas još uvijek nema benda koji bi svirao na matrice-barem koliko znam. Svi rade, trude se, i ove godine začudo svi imaju dosta posla. I kod njih je ok što se ne natežu s nekim bandom koji svira na matrice. Kod OMB je druga slika. Kažem, meni je mučno što osjećam za konkurenciju ljude koji čak uopće ne znaju svirati klavijature. Pa nevjerojatno. I daj sad zamisli...ovdje postoji tema o T4/5-vrlo skupe, kvalitetne klavijature. I imaš da 'zagreješ stolicu' kako se ovdje govori, da je središ, uživaš u onome što izvučeš iz nje i zatim sviraš za maltene iste novce kao i fajlaš s npr. pa50, kojemu je on itekako dovoljan za sve što mu treba. Još nek je bolji vokal od tebe (pa tc-helicon), još te i pokopa... :=) Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Da nadodam, ja sam pratio sad X Faktor, The Voice. Ali The Voice je za nekoliko klasa bio jači od XFactora upravo radi toga što je pjevače pratio band i to top topova. Uživao sam u glazbi, zaista i divio se kako ljudi sviraju, pjevaju. Promijenjeno od Alen P (14.07.2015 u 14:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|