|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Harmonizeri Da zvučite kao hor... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Kako da spojim ovo čudo na računar da bih mogao u Cubase da uradim prateće vokale sa već gotovom i snimljenom osnovnom vokal trakom?
Snimio bih prateće vokale odvojeno od main vokala u posebnoj traci ili više pojedinačnih pratećih vokala na više posebnih traka radi lakšeg miksanja u masteringu.
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
Zavisi kakvu zvucnu karticu imas. Traku sa akordima spojis na guitar in(odaberes u programu i posaljes na odredjeni izlaz na zvucnoj pa sa tog izlaza u guitar in). Mozes i bez ovoga odaberse prosto tonalitet.
U line in prikljucis traku sa glavnim vokalom kojeg hoces da harmonizujes(opet je potrebno da odaberse traku i posaljes na zaseban izlaz). Ma kraju line out spojis na zvucnu tamo gde su ulazi za snimanje i odaberse novu traku u programu gde ce to biti i snimljeno dakle prateci vokali. Harmoni mix podesis na skroz desno da bi se samo culi prateci vokali. Naravno na samom vokalistu treba da podesis ulazne signale kako valja da bi to radilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Hvala lepo, sad mi je jasno. Mnogo sam glup
![]() ![]() Uvek sam do sada koristio samo 2 izlaza pa sam ovo prevideo, a trenutno mi je studio u renoviranju pa mi je oprema spakovana. Živ bio, Veljo ! ![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Halo momci. Pitanje, razlika između tog Digitecha i VoiceLive 2-VoiceLive touch?
Pitam jer vidim da rabljenog nema ispod 200 eura a svako malo se može naći koji od navedenih TC Helicona za te novce. I, kolika bi bila stvarna vrijednost rabljenog Digitecha-pošto ne znam pošto su bili novi... Hvala puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|