|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne mogu a nadjem temu gde se diskutovalo od podesavanjima basa na PA80.Starija je tema a bilo je reci o efektima,frekvencijama.... Molim za pomoc a pronadjem tu temu.
Unapred hvala !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
U daunload sekciji imas kompletno upustvo prevedeno na nas jezik, ops. mozda nemas pristup daunlodu ali nekako nabavi ako nemas tu knjigu korg pa80 Manual, sve ti je tu objasnjeno, samo treba vremena da se sve to skonta, ne moze sve odjednom. Poz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala imam to uputstvo,ali ja trazim temu u kojoj se decidirano,taksativno navedeno govorilo o frekvencijama i efektima za najbolji sound basa na PA80....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Spale, ja sam davno koristio ovakvu varijantu na pa80. Uzeo ovaj sempl sa linka ispod
http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz28W5UuKXB a sto se ticne efekata, sredio na sledeci nacin . pod B LIM-PAR.4EQ broj 70 je na pa80 sad ides ovako redom .... l ratio je 3.5: 1 threshold 0 l attack 100 release 100 l gain adj +15db e trim 100 b1 80hz q 1.0 gain +10 b2 1.00 hz q 1.0 gain 0 b3 6.20hz q 1.0 gain +18 db b4 11.00 hz q 1.0 gain +18db routing LMT -PEQ WET/DRY : WET SRC - OFF AMT + 100 fx send za dvojku mozes ici do 10 a u fx send dodaj ga na 10,a na ostale ritmove mozes i na 5 stavis u soundu 3 oscilatora i glavnu jacinu na 50 / od mogucih 127 Nadam se da sam pomogao, pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.07.2015
Mjesto: HR
Downloads: 114
Uploads: 16
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: klavijatura Korg pa 700, pa80, Le, harmonika Dallape Organtone 120
![]() |
![]()
ja sam kod sebe recimo podešavao tako da sam pogledao u fabričke programe basa kako je podešen pa sam tako podesio i svoje sepmlovane basove, no naravno opet ti možeš još podesit neke stvari onako kako tebi odgovara
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|