|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 28.01.2015
Mjesto: Paracin
Downloads: 69
Uploads: 6
Rekao HVALA: 20
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: Korg kronos, Kurzweil pc3x, Nord Stage 3, Ketron Audya 5
Interesi: Muzika i samo muzika
![]() |
![]()
h----------------------H H A# H A# H
Pozvonih na tvoja vrata D------------------D D C# D C# D otvori mi neka zena h-------------------------- kaze mi da si s' drugim posla A----------h---------- da si davno isprosena Ref. H7 e------------------- Nisi vise u staroj ulici h----------A--------h-- na vratima pise tudje ime e------------------------ da smo bili samo prolaznici h-----------e---------- ne mogu se, ne mogu se A-------h---- pomiriti s' time h--------------------- Kao grom iz vedra neba D---------------- istina me pogodila h--------------------- jos ne mogu da verujem A---------------h-- do juce si moja bila Ref. h------------------ Otisla si ti sa drugim D------------------ nisi rekla razlog pravi h------------------- zar se tako, vrlo lako A---------h-------- zaboravlja i ostavlja |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio radisadv1205 za ovaj koristan post: | vadexfly (15.05.2015) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|