|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Program zavisi koji koristis, ne mogu ti reci ako neznam koji program.
PA800 sam ovo nemoze uraditi, jedino da stavis loop i usporis na pola a onda na bazi toga da pravis ritam sve od 0.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.05.2006
Downloads: 805
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Hvala Nedime, Marku,,,naravno svima ostalim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.05.2006
Downloads: 805
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Zezno se u pisanju slova
Hvala Nedimu ,,Marco7 i ostalim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E Nedime burazere sad si me iznervirao da znas,ispada da neznam da isecem posrani loop!Evo ja sam stavio isti loop koji sam stavio i na download bez ikakvog seckanja i videcete kako radi besprekorno!Imate isti loop koji svira u rumbi sa tempom 120 i cucete kako radi ok i isti loop gde je rumba ostala u tempu 120 a loop svira ne tempo 60 znaci duplo sporije svira loop u odnosu na tempo kompletnog ritma pa molim vas dajte komentare kako zvuci!
http://www.speedyshare.com/185867497.html Tu je tempo na darbukama smanjen za duplo!Darbuke 60 bmp a rumba svira u tempu 120 bmp! http://www.speedyshare.com/551619279.html E ovo je primer gde i rumba i loop sviraju u istom tempu 120 bmp! Namerno sam pojacao darbuke da se cuju jace nego sto treba da se ima uvid u ovo o cemu sam pricao!IE ti Nedime nemoj da ispravljas moje loopove nego lepo uradi drugi loop pa stavi ljudima na download da imaju sto vise toga,sto ispravljati ono sto radi ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (29.02.2008 u 11:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Hahahaha Marco, Znanje nema nikakve veze sa necim Pogresno uraditi ili Zaboraviti
il Ne Videti, znam i ja, dosta toga (nemas predstavu sta sve mogu i znam) al nekad oci i ne vide i sve ide u PM, veruj mi, znam sta pricam. A da napravim LOOPS nisam ni bubnjar ni perkusionist, nisu one tvoje loops valjda da si TI darbuke udarao...ahahaha.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Marco, izvini sto cu ovo reci al ne nameravam da te napadnem samo ja neznam dal se
ti razumes u tempo il izgleda ne razumemo se ja i ti o cemu pricamo. De molim te poslusaj jos jednom one 2 LOOPS sto sam ja stavio pa posle poslusaj tvoje, cuces bolje o cemu pricam jer u ova oba tvoja fajla tempo na darbukama je skroz isti, molim te nemoj, kad bi ono bio na pola na 60 zvucalo bi to drugacije...ako nisi zaboravio pa postavio isti file onda izvinjavam se al ovo buraz nemoj, nema nikakvu razliku, sve je isto taj jedan loop na isto tempo, poslusaj razliku na ona 2 moja fajla cuces razliku i sta se dogadja kad se tempo smanji na pola...nemojte ne ide to tako, nemoze se nijednom LOOPu da se tempo pola smanji i ubrza i da radi ispravno, bar je to muzicki dokazano. Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Sporiji je ovaj prvi LOOP,cini se da su isti ali nisu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
loop, tarabuke |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|