|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Dobro došao na forum. "Prvo (pitanje) pa muško"
![]() Pogledaj temu možda bude korisna. To su dvije stvari koje je teško uspoređivati. Razlika u cijeni je cca 30%, u proizvodnji tri godine .... Na što svirao do sada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vjerovali ili ne i ja se dvoumim, cijena jeste 30% skuplja za tyrosa, ali evo, na korgu sam vec 5 godina, i razmisljao sam da se presaltam na tyrosa 5 ali me strah kako cu se uspjet presaltat na taj tyrosov interface i na njegove ove vanjske komponente, fali mi touch, pitch bender(onaj korgovski),vokalist, milijarda nekih tipkica ono... A nesto bih bas volio preci na tyrosa cisto malo radi sebe... a i svidja mi se taj njegov sound... Pa evo jedno pitanje za kolege koje su imali korgove i prebacili se na tyrosa, koliko vam je trebalo da se "uštelite"....
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.05.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala na dobrodoslici i na temi koju si mi poslao. Trenutno sviram Korg Pa50SD, tako da sa korgom imam nekog iskustva, a sa Yamahom se nikada nisam susreo. Zato sam mislio uzeti Pa3x, al mi se Tyros 5 vise svidja. Pa me interesuju misljenja kolega u vezi te dvije klavijature?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
@mirandess- ja sam na Yamahu prešao prije tri godine sa Technics KN7000, prilagodba je trajala neko vijeme, otprilike oko dva mjeseca
@Daki97 - to je mrtva utrka, kad bi postojala vaga vjerojano bi jezičac bio na sredini. Tyros - PLUS - bolji sound, novija tehnologija, 2GB RAM-a, pouzdanost MINUS - lošiji vocalist, nema touch, cijena Ostalo su nijanase poput rasporeda komandi i izgled, no to je ionako više stvar navike i ukusa nego prednosti i nedostatka. Ovisi što ti je prioritet. Meni je o recimo sound i pouzdanost, nekome touch ekran ... svatko ima svoje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|