|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Koliko je para godisnje server?
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Ovaj na koji smo sad preshli i nije preterano skup, ali nam ne nudi sve shto nam treba.
Najvishe bi nam odgovarao shell server negde, tako da mozemo da napravimo sve servise koji bi nam odgovarali i mozda trebali. Tada bi svaki korisnik mogao da ima ftp za sebe, a tako bi ceo saobracaj za up-down centar mogao da se prebaci na ftp, shto je znatno kvalitetnije i brze reshenje za upload i download vecih fajlova. Takodje, pored placanja servera, tu je i godishnja pretplata za vBulletin, koji je legalno kupljen. Bice tu josh software-a koji bi ubacili, ali ne zelimo nishta ilegalno da stavljamo. Sve legalno koshta... Sajt ne zaradjuje niodchega, jer je sve besplatno... Donacije su jedino shto bi moglo da ga unapredi, i olaksha sve... ![]()
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja sam vec poslao danas, MI smo vamo NAPREDNIJI u USA...ahahahaha...
Nego javi mi sta ce biti jer sam imao neke probleme sa PAYPAL...da ne bude sta.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Otac nacije
|
![]()
Hvala Nedime!
Stiglo je !
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nema problema MIKI, ako bude sta trebalo kasnije samo javi,
daj i meni POVECI DEO troskova, nacicemo se utroje sa Vaxterom na MSN pa cemo pricati.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
he,jbg zbog vas cu morati opet da instaliram MSN,a bezim od istog u P....
![]()
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Jel se da nekom objasnit cijeli proces plačanja preko PayPal,mislim čist da se vidi u kako to funkcionira,ili da se uplati na neki račun.
Evo jedan prijedlog ako može: Recimo skupimo nešto love i pretplatimo se na Rapidshare na 1 god. i nek se sve uploadava tamo,Gazda če imat NAME i PASS radi brisanja podataka koji se budu uploadavali,a uploadanove fajlove (LINKOVE) prebaci tu na Yu-Midi u down. sekciju kao što su neki setovi tako stavljani.
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
evo sad sam vidio da je gazda iz austrije...ja sam u ch blizu austrije
ako bi se mogla njegova adresa dobit da se to postom posalje bilo bi mi i bolje i lakse i (kao sto kaze ovaj pa1xpro) toplije oko srca.... nece to svabe iz poste zakinut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ehm ... pa Vaxter, majku mu staru, nisam li ja tebi nesto u PP pisao?
![]() Ima mesta za server, ima i bandwidtha.. svega. Samo treba da postavim neku linux masinu i eto servera. Oko 5Mbit je link, to verujem da je dovoljno. Ne treba naravno nista da se plati. Ja tako mogu pomoci. Paypal na zalost ne ide ovde...
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
|
![]()
pozdrav
i ja nisam za paypal ali sacekacu ima tu neki drugi nacin valjda konto br ili tako nesto
![]() |
Favoriti |
Oznake |
donacije |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|