|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
DjoleBn, imam PA800 godinu i po i PA80 oko 5 godina. Nisam citao sta su drugi clanovi odgovorili na tvoje pitanje pa mozda cu ponoviti neke stvari, izvinjavam se zbog toga.
OS 1.51 se ponasa sasvim uredu na mojoj masini, a koristim njegove funkcije skroz do maksimuma. Jednom mi se desilo da je zaledio aranzer, ali ne dok sam svirao. Zaledio je u program mode-u jer sam ja bio zivcan i brzoplet pa sam slucajno dva dugmeta na touch screen-u pritisnuo u isto vrijeme. NIKADA ne load-am tudji Global, pa cak ni sa SETova od PA800. Takodjer, ne load-am Songbook i Performance jer i onako pravim svoje od nule. Sto manje load-as ne potrebnih stvari bolje je i mislim da nikada neces imati freezing problema, bar ja nisam. Sto se kucista tice: tvrdje je od onoga sa PA80 za jedno 40% (napominjem da imam i PA80). Dugmici su cvrsti i kvalitetni i mozes ih slobodno jace pritisnuti nece im nista biti, za razliku od PA80 na kojem sam imao osjecaj da ako ih krivo pogledam gotovi su. Boja, ![]() Sve u svemu, ja sam daleko od vise nego zadovoljan sa PA800, poredeci njegovu cijenu i sve ono sto mi pruza. Za sada nemam namjere nikako da mjenjam aranzer, mozda ako nekada izbace u prodaju neki PA800,000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Downloads: 748
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Znaci, operativni sistemi 1.01, 1.02 i 1.50 su stabilni. OS 1.51 ima fabricku gresku u komunikaciji sa ram-om i zbog toga se klavijatura zaglupljuje. Preporujem svima da 1.51 zamene sa nekim od prethodnih OS (iz licnog iskustva, meni su u SKY MUSIC-u ubacili 1.02 i da kucnem u drvo nema vise problema).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.11.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 511
Uploads: 17
Rekao HVALA: 0
Instrumenti: Korg PA4X, Yamaha CP33, Kurzweil PC1SE
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Licno nemem problema sa OS 1.51, mada mi se jednom desilo da je zamrznuo, dok sam ubacivao semplove. Na svirci je ok, radi odlicno. Najbolje bi bilo instalirati OS 1.51 na praznu, tj. dok je nova, mislim da onda ne bi trebalo biti nikakvih problema!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ja sam je kupio novu u SKY-u i vec drugog dana krenula je da se zaglupljuje (vise puta i u toku svirke). Na kraju je sestog dana skroz blokirala (samo plavi displej i nista vise). Probao sam da dignem ponovo operativni sistem ali nista. Na kraju sam otisao do Beograda i ubacili su mi 1.02 OS i hvala Bogu sad radi kao sat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
ja ga imam skoro 3 meseca, dosad nikakvih problema osim jedna stvar, display-osvetlenje se pali kad je par sati ugasen pa ga onda upalis tek nakon 30 - 90 sekundi, ali to se samo desava gde nema dosta osvetlenja u pristoriji, ponekad se odma pali, neki kazu da je to "normalno", ja to resavam sa lampicom samo je uperim na display i odma pali, ali opet imam garanciju, pa kad ga budem nosio za srbiju cu ga u servis odnet, ali ince sve radi bez broblema mada i ovo sa displayom mi nesmeta bas, kad se jednom upali onda radi bez broblema, sta se tice dugmica isto nemam nikakvih problema, ali kazem tek ga imam 3 meseca pa ce mo videt kako ce se pokazat....poz
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pisao sam i ranije da sam imao problem
kad sam prvi put up-datovao klav sa 1.51 Sad opet imam taj OS al da recem hvala bogu evo vec meseci unazad nista nisam primetio da ne valja. A nije lose da ja ipak vratim 1.50 sigurnije mi deluje. Inace dugmici su mi ok... moj pa800 ima tacno 1 godina i 9 dana i s'nim sam odradio do sad nad 100 svirke. malo me zezalo syncro al sad evo radi. Promijenjeno od No.1 (11.03.2008 u 01:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Kakva je razlika izmedju 1.02, 1.50 i 1.51 OS za PA800?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ja imam pa800 vec 1god i 3m nikakvih problema nisam imao. Naravno desavalo mi se da zamrzne, pa mora restart, ali samo kod kuce, kada sredjujem nesto i to... Ali na svirci, sto je najvaznije, nikada. Radim konstantno svaki vikend sa njim, u sezoni tezge pod razlicitim uslovima(satra), znaci prasina, vlaga, hladnoca i stvarno bez problema. Uvek koristim poslednji OS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
Samo molim boga da mi na svadba ne smrzne system.
Kako radimo sa aranzerom ako se to dogodi najebo sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa800, vlasnike |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|