|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 187
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Da se napijem-Nemanja Nikolic
Intro-|F#m|F#m|F#m C#7/G#|F#m C#7| [F#m]Voleo bi [E7]da te nocas [A]sretnem[F#7] [Hm]da podelim s tobom vece [G]ovo da te pitam dal' si s drugim srecna dal' si dobro i sta ima novo [F#m]Sta su ti donele, [D]a sta odnele [C#m]bez mene ove godine[C#m7] [F#m]dal' ce se jedan od [D]tvojih sinova [C#]mozda zvati kao [C#7]ja Ref. [F#m]Pa da se [D]napijem [F#7]onako [Hm]muski[C#7] [F#m]dok te gledam [E7]bol da ubla [A] zim[A ![]() ||:[Hm]ne treba mi [C#7]voda, [F#m]samo vino [D]dajte [Hm]suzama cu [C#7]da ga razbla [F#m] zim (F#7)Neutral| Solo=Refren |F#m|D F#7|Hm C#7|F#m E7|A A ![]() |Hm C#7|F#m D|Hm C#7|F#m F#7| |Hm C#7|F#m D|Hm C#7|F#m C#7]F#m| Voleo bi da te nocas sretnem sigurno me prepoznala ne bih da te pitam kako li se leci tuga koju ja nosim u sebi Sta su ti donele, a sta odnele bez mene ove godine dal' ce se jedan od tvojih sinova mozda zvati kao ja |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|