|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.02.2015
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 5-SOLD, Yamaha Montage 6, Trans Audio Sound Module/Workstation, Yamaha CS1X, Korg N364
![]() |
![]()
Moj sadasnji kofer i T3 su teski 28 kila (pretpostavljam da su nam isti koferi). Mislim da je u pitanju kuhana plastika, ili nesto slicno onim skupim koferima tipa Yamahinog originalnog za T5 koji je oko 500$. Gledao sam kako bacaju stvari na aerodromu, prijatelju su odvalili stranice od Pa1X u Londonu, klavijatura mu bila u torbi, tako da ne razmisljam ni o cemu sto nema metalnu konstrukciju. T5 76 je 16 kila, kad bih mogao uklopiti do 28 kila sa koferom, to bi bilo super, iako je izmedju 23-25 kila neka dozvoljena prosjecna vrijednost.
sent from my Sony Xperia Z3 Compact
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Mekana torba i avion ne ide nikako. Nisam na to mislio. Mislo sam kada putujem na gažu osobnim autom i klaviajturu držim na sjedištu.
Računaj da je Ty76 nešto duži i da će kofer biti neznatno teži. Ispod 30kg sigurno nećeš proći ali je onda "ljubimac" 100% siguran. Ovako izgleda kofer koji je težak 12,5 kg. Ako ćeš putovati avionom, ja ne bih razmišljao, kofer od špera i to je to. Ne kažem da plastika nije dobra ali je pitanje kakve je kvalitete i da li će stvarno biti dvostruko lakša. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | Sky Net (14.03.2015) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|