|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 272
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
Pa kad covek razmisli Brane je skroz upravu. Kada svira sa bendom nosi samo le-a a kada svira sam mora malo da potegne.:-)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
Pa da,samo što bih ja umesto G1000 ipak kupio psr1500 i Tr.Ipak je Psr mladje generacije aranžer sa USB i da le veoma lepo srediti.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
Moj ti je savet ILI - ILI. ne može i jare i pare... Budžet 500-600 evra. Dakle od predloga G1000 - Tr Le:
G1000 - ( jeste još uvek moćan aranžer zato i drži cenu). 350e Tr Le - 350e ( u najboljem slučaju)..... To je ipak više novca. Ima i za manje ali kakvi su. Dečko je napomenuo da ima strah od kvarljivih stvari. Pa80 sa karticom, jeste rešenj, ali stvar je ukusa. -------Moj predlog je da se odlučiš za workstation ( solo klavijaturu)------- Čini mi se da se za 600 evra može uzeti Xa ili S - roland fantom ( vidim ga evo u oglasima za 550 evra - taman ti ostaje 50 evra za set ) To bi bio pun pogodak. Imao si saveta u postovima da uzmeš solo klavijaturu... ja sam samo izneo svoje mišljenje u vezi odabira. ALI: Ukoliko se odlučiš za fantoma, obavezno gledaj da ga kupiš sa već sredjenim setom,... ,,vrhunskim". nemoj kasnije gubiti vreme na sredjivanje, jer priče prodavaca : ,,kako ćeš-lako ćeš" zaboravi. Ako kupuješ bez seta toliko i spusti cenu da ga možeš kupiti. NIKO ti neće dati džabe vrhunski set ili bar onaj koji je sredjen po čijem god ukusu... Ako ima takvih , ja se izvinjavam....
Promijenjeno od rolandx (06.03.2015 u 14:00 sati) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 337 puta u 313 Postova
![]() |
Koliko sam ja razumeo covek bi zeleo da kupi nov Aranzer za 500-600 eura.Momci ,vi svi imate predloge koji nisu losi ali mu svi preporucujete polovne klavijature.
Jedina klavijatura koju bi mogao da kupi,doduse ovde u Beogradu ili u Nisu a da je potpuno nova za te pare su Roland BK-3 ili Roland GW-8.Ne znam kakva je situacija u Zagrebu,da li roland ima svoje predstavnistvo. Svi predlozi su sasvim korektni sto se tice kvaliteta zvuka tih klavijatura ali to je ipak sve jako staro i niko ne moze da mu da bilo kakvu garanciju da nece imati kvarove.
|
|
|
#5 | ||
|
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
Citat:
Citat:
.Pa... eto, ti si mu predložio BK-3 ( oko 570 evra ) odličan predlog, i to mu je što mu je. A šta mu od toga paše, to već mora sam videti. Drago mi je da u startu nisu počela prepucavanja tipa - ovo je bolje od ovog... - .
|
|
|
|
|
#6 |
|
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 337 puta u 313 Postova
![]() |
Ne brini se ,to ce sad da krene...
![]() Ovakve teme se nezahvalne,to se vec pokazalo u praksi i tu nema pomoci.Da dodam BK-3 ima i terce tako da mu to ne bi bio uopste los izbor.
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (06.03.2015 u 14:51 sati) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Slažem se sa kolegom @rolandx u vezi fantoma S ili Xa i dodao bih samo još jedan model Korg Krome. Ja probao i to je po meni jedna cela klasa iznad Triton Le i Tr serije. Verujem da će mu u početku trebati set za sviranje, dok upozna malo bolje klavijaturu, ali uvek ću svakog savetovati da sedne i sredi set po svom ukusu bez da plaća, ako mu to znanje i vreme dozvoljavaju. Da je lako, nije ni malo i to sa bilo kojom klavijaturom, ali mislim da vredi namučiti se i dobiti "vrhunski" set, koji je ništa drugo nego set rađen po ličnom ukusu.
Što se tiče Pa80, imao sam je, stvarno deluje stabilno klavijatura, i nisam imao prilike do sada da čujem da je bilo ko imao ikakve kvarove, osim fizičkih oštećenja. Ako je već G1000 u priči, baci pogled i na Va seriju, odličan instrument. Ja bi predložio i jednu solo spravu, Kurzweil K2000v3. Ima je baš sad jedna na oglasima za ne tako veliki novac a u jako lepom stanju.
|
|
|
#8 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.03.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
Hmmmm!!!! Covek je valjda pitao za aranzer ako se ne varam i za jednu klavijaturu,kakav Tr,Le i ostalo......U pravu ste za BK-3,za te pare dobijes garanciju 2 GODINE i ne razmisljas.Pozzzz
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.04.2015
Mjesto: mkd
Downloads: 0