|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2012
Mjesto: Srebrenik, Bosna i Hercegovina
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 68
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara, harmonika
![]() |
![]()
Je l' valja ovo ljudi?
Rade Krstić - Kako ću sutra bez tebe --Am------------------------------------------H7---------E------ Pokraj reke zagrljeni stoje, dok se sunce na zapadu gubi, --F------------G7----------C-----E7-----------------------Am---C-------- rastaju se dvoje sto se vole, ona place, on joj kose ljubi, --F------------G7----------C-----E7---------------------Am---E7------------- rastaju se dvoje sto se vole, ona place, on joj kose ljubi. Refren: --Am------------------E----Am------Dm-----E------------------ Kako cu sutra bez tebe, kako ces ti bez mene, -Am-------------G------------F-------Dm--E-------------- i ceo zivot ko cveta dva, venucemo ti i ja, -Am-------------G-----------F---------Dm--E------------ i ceo zivot ko cveta dva, venucemo ti i ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Valja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.09.2012
Mjesto: BiH
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
Instrumenti: Guerrini Professional 1, Korg PA600, gitara
![]() |
![]()
Može li mi neko provjeriti ovo, napisano je pola tona niže od orginala (D#m)?
Intro: ? Dm Kisa pada, gdje cu sada D7--------------------------Gm zbog tebe sam pokis'o do koze Gm--------------------Dm Mjesec drijema iznad grada E7-------------------A i on bi se sakrio da moze Vjetar puse, vjetar puse al' mi nesto ne da da se predam dzaba kucam, dzaba zvonim neces da me pustis k'o da gledam Dm----------------Gm-C-Dm O, srce, ne kucaj, ne galami Dm---------C-------F samo da ne cuju te jarani B------------Gm----E7---A ne izdaj me, ne izdaj me ti Ref. 2x Dm------C------Dm Malo mi je malo to Dm-------C-------F da mi nude Sarajevo Dm------------Gm da te vise ne vidim A--------------Dm i da te zaboravim Promijenjeno od harmonika1 (09.03.2015 u 18:04 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.05.2010
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ako neko moze da mi pomogne oko akorda za deo pred refren (deo sa kucanjem) Cecine pesme Trazio si sve, posto imaju ona dva prelaza, nije mi bas najjasnije.
Ja te volim, od ljubavi sva gorim paticu i plakacu, al' necu da molim ja svoje srce i sve sam ti dala a od tebe ni oprosti ni hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
F---------------C7-----------F------
Ja te volim, od ljubavi sva gorim F---------------------C7-------F----G7 paticu i plakacu, al' necu da molim C----------------------------G7 ja svoje srce i sve sam ti dala C----------------------------C7/E a od tebe ni oprosti ni hvala Čini mi se da tako ide ![]() Pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio beronjan za ovaj koristan post: | icceman (27.05.2015) |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.05.2010
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Da li neko moze da mi pomogne, na snimku ispod izmedju ostalih Krecar svira pesmu Ne znam sta si tugo moja, a meni su zapala za uho cetiri akorda (ili bas, svejedno) kada pevacica u prvoj strofi, drugi put peva, u pitanju je 4:29 i u drugoj strofi 5:41. Bash super zvuci pa bih voleo da skinem.
Hvala. https://www.youtube.com/watch?v=xjfHCWm4pBM ?---------?------?-----? Ne znam sta si tugo moja (4:29) ili ?----?----?-----? Niko nije jak u dusi (drugi put u drugoj strofi)(5:41) Promijenjeno od icceman (10.06.2015 u 22:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gitar- moze provjera |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|