|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Buffer size mi stoji na 256. a sample rate na najmanju vrednost. A pokusao sam da podesim lap top po upustvima sa neta. I neke funkcije nisam uspeo da podesim posto ih nemam. Ali ima jos jedna stvar, na kutiji od 44 VSL- a pise da procesor mora biti najmanje 2,2 gh. Dok na sajtu od firme koje sam kupio pise 1,6 gh. Da su stavili na sajt prave podatke verovatno nebi ni kupio. Tako da mislim da je sve do slabog procesora. I sad mi ostaje ili da prodam interface i to potpuno nov ili da kupim jaci laptop. Strasno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
dmmacak ... u svakom slučaju laptop ti ne zadovoljava ni minimum zahtjevane konfiguracije. Proizvođač kaže "minimum config" ! Da, minimum ali dovoljan samo da pokrene interface i da radi osnovne funkcije. Za ono što bi ti radio sa VSL 44 ti treba jači CPU, "barem" duplo RAM-a, 64 - bit sistem Win 7 ili 8 ali doooobro tweak-ovan i "utegnut" za rad sa audio datotekama u realnom vremenu. Zadrzi VSL 44 a prodaj laptop to je moj prijedlog i savjet jer sigurno mozes naci dosta kvalitetan polovan laptop za ne toliko mnogo novca a i taj svoj mozes prodati dok za VSL neces moci dobiti ni blizu onoliko novaca koliko si dao za njega ma koliko on bio nov. Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio DinO74 za ovaj koristan post: | dmmacak (18.02.2015) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|