|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.01.2015
Mjesto: Zvecan
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA800 i PA80
![]() |
![]()
G..............fm..............G
Ono na sta sam se navik'o, ............Ab............fm..........G.. Od toga bih se tako tesko odviko cm....Hb............Ab..............G U krvi mi je to da budem slobodan, Ab....fm..................G I da uzitku prednost dam C Kafane lude zurke flertovi i gresi ............................F7.............H.... Uvek se desi sve sto mora da se desi Ab................................................ . Pa ako nekad malo s puta bas i skrenem fm...............G G# A Necu da uvenem Ref X2 A..........H.....A..................... Ozenjen sam, a ko momak zivim A........................dm.. Drumovi su moje ulice dm.......C....Hb............A...... Dok me ima necu da se smirim Hb.......gm.....A............... Jednom boem, boem zauvek Necu nista ja da propustim KIad ostarim da za nicim ne zalim U krvi mi je to da budem slobodan I nagon svoj da poslusam Kafane lude zurke flertovi i gresi Uvek se desi sve sto mora da se desi Pa ako nekad malo s puta bas i skrenem Necu da uvenem |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|