|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ne okreći korga ni slučajno na stranu gdje su slova,jer ako ti ode kap vina na matičnu ploču i ti upališ korga to te onda može skupo koštati ,,,,,i ne pali je dok je ne otvoriš i očistiš i gumice na dirkama koje ti dodiruju onu usku ploču i onu ploču moraš očistiti ispod tipki (dirki)i to ne sa vodom nego imaš u apoteci kupiti alkohol za čišćenje i sa njim čisti sve to.nemoraš poslušati moj savjet ali čini mi se da bi se mogao kajati ako ovo ne uzmeš za ozbiljno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
aaaaauuuuuuuuuu, koje li srece. Nekad davno i ja sam imao slicnu situaciju kad su mi prosuli pivo po G800. Sva sreca da mi se nije nista dogodilo pa sam mogao odraditi gazu. Ali drugi dan kad sam izvadio sinth iz torbe i stavio na stalak, nisam mogao nista raditi niti svirati jer su se svi tasteri slijepili skupa. Nista, ajmo Tomy, odvijac u ruke i sve rastaviti i rucno svaki dio cistiti. Mucio sam se cijelo jedno popodne i uspio sam je osposobiti za upotrebu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa800, prosuli, vino |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|