|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.01.2010
Downloads: 664
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
![]() |
![]()
Skupa sprava jeste,kosta velike para za operativnost i nista drugo...Vredi li ista ta skupa sprava bez semplera?ne vredi nista.....Da bi ironija bila jos veca,jedan sempler iz predratnog GEM-a obrise PA3X sto se tice reprodukcije semplova....Mislim stvarno nema smisla.Treba li da platim 3000 eura i 2-3 godine da zagrevam stolicu kuci,da mi odpadaju oci da bi uradio 5-6 pristojnih ritmova od kojih se ne pada na dupe?Bogami opametio sam se odavno oko toga....Pa za tri godine ljudi grade celo stanbeno naselje jbt a mi muzicari ne mozemo tri ritma da sklopimo za to vreme....
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio rocco za ovaj koristan post: | branoy (15.12.2014) |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Pa to je zato sto ne znas da uradis pristojan ritam - tako ce da kazu oni koji ne zele da priznaju da Korg "izlazi" lose!
![]() Ja sve opet pitam, uz duzno postovanje svih muzicara i ljudi sa foruma, kako je moguce da toliko ljudi koji sviraju aranzere imaju problem zvuka samo sa Korgom?! Kako takav problem nemaju ni sa jednim drugim brendom? Isti covek, isto poznavanje zvuka (ili kako drugi tvrde - nepoznavanje!) ali rezultat dijametralno suprotni - na Korgu nema zvuka koji bi ih zadovoljio dok na drugim klavijaturama isti ljudi postizu pristojne rezultate?! Da li je moguce da su bas svi gluvi i nemaju pojma sta je zvuk? Naglasavam, govorimo samo o zvuku!!! Sve ostale mogucnosti i operativnost su mu na nivou drugih brendova, pa cak i iznad nekih! |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Akordeonista za ovaj koristan post: | branoy (16.12.2014) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
najbolja mozda varijanta je uzeti jeftin neki korg kao tipa pa50, 500, i kupiti fantom rek, ili triton rek, i jebo ti araznere ove sve oceli izaci ili ne!! u stilovima podesiti ProgChange i ostalo, , slusao sam jednog lika sa em2000 i fantom rekom, naravno em2000 je sluzio samo za midi note stil, a svi zvukovi pratnja su isla iz fantom reka, ja nisam cuo nista bolje od svih ovih araznera zajedno. ili mozda triton rack. kontam da na pa3x nosim rack triton i da tako probam uraditi, i da vidim koliko ce biti rumba bolja tamo, samo od nje krenem. klavijature i moduli sve sto nije arazner ima uvek bolji zvuk. kao sto neko rece triton extrem i dan danas pojede korg araznere ako se uzme samo kao solo.. bolje zvuci mnogo.
ali to je posao veka!! i onda ce biti zasto sam dao tolike pare na pa3x? jebo to./ ja kad budem zadovoljan, ni jedan mi negativan komentar nece trebati , smejacu se na njih ovde!! ja cu biti zadovoljan, znam sta hocu!! i to je najvaznije.. i bice ljudi koji ce to prepoznati.
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|