|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Primetio sam to kod fabrickih ritmova.
Neke stvari su mi dosta jasnije. Hvala na pomoci,sutra cu probati sam da odradim jos neke varijacije,pa ako zapne,moracu da pitam. Hvala jos jednom!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Caspere,iseckao sam jedan ritam od midi fajla,imam sve četiri varijacije,ali imam i problem u prvoj.Na prvoj ne mogu pojačati bubanj,probao sam sa povećavanjem dinamike i kad stavim na 400 pojača se jedva primetnomprobao sam i zameniti bubanj,isto.može li se rešiti(ne mogu nasnimiti sa drugog nekog jer ne odgovara tempo.
Hvala unapred!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Dakle, trebaš pojačati bubanj na prvoj varijaciji. Pitanje je, da li je na ostalima bubanj dovoljno jak? Da li se radi o tvorničkom bubnju ili nekom CUSTOM. Nešto ne valja s ovom vrijednosti 400, na što misliš kada kažeš da si podigao na 400?
Možda bi najprije bili gotovi da mi pošalješ materijal pa da pogledam u čemu je problem. Ako se radi o tvorničkom bubnju, problem može biti u 1. dinamici odsviranog bubnja ( da je ona preniska), 2. volumenu kanala (sumnjam da je to razlog jer predpostavljam da si ga pogledao) 3. kontroli Expression koja određuje jačinu i ima sličnu namjenu kao volumen, te se kontrola uobičajeno ne koristi u Stylu ali se često pojavljuje u MIDI fajlu, s obzirom da si Style radio od MIDIja, moguće je da je ista povučena kao podatak u Style i stvar problem. Ako želiš sam čeprkati po Stylu, pogledaj u MixMasteru problematičnu traku/varijaciju s pregledom ListView. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Rešio,EXP mu bio na 25 u stw ga podigao na maksimalnu vrednost!!!Hvala druže!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Dobra vijest za sve one koji žele izrađivati Stylove iz MIDI-ja.
Autor softwarea "midi2style", Jorgen Sorensen je izdao novu verziju 6.0 beta. Izmjene se očituju prvenstveno u sučelju i odmah je vidljivo kako će rukovanje s ovim odličnim free programom biti mnogo jednostavnije i preglednije nego što je to bilo do sada. Ako pokrenemo beta verziju vidljivo je da se u jednom prozoru nalazi više funkcija za koje smo do sada morali ulaziti u podmenije i takakv pristup je zbunjivao korisnike. Sada nam se u prvom koraku otvara prozor gdje imamo bolji pregled. Vidimo grafički prikaz midi kanala, možemo ih preslušavati, mutirati, pridruživati u sekcije Styla i mijenjati im soundove i u tren oka kreirati osnovnu strukturu željenog Styla. Daljnja obrada Styla se mora raditi u staroj verziji midi2style programa ali sučelje beta verzije obećava da će nam Jorgen uskoro pružiti još bolji i funkcionalniji software. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ima li netko style maker za tyros da ubaci u download?
Izbrisao mi se sa kompa a nemogu da nadjem na netu a bio je besplatan. Lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Style maker je prestao s razvojem 2010 godine. Njegov autor Bedesem se posvetio razvoju MixMastera i nekih drugih programa koji služe istoj svrsi.
Posalo sam ti na PP link za Stylemaker 3.2.0, a postavit ću ga i u download pa će se i od tamo uskoro moći skinuti. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (28.04.2015) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|