|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Ako vec poredimo efekte onda je tu x32 ipak u prednosti i bolje efekti rade nego na studiolive.
Bez obzira na sve i studiolive je dobar mikser ali ipak x32 pruza daleko vise .Od samih effect procesora pa do cijelog routing - a. Taj x32 rack je potpuno isti kao i ostali x32 osim samih fizickih karakteristika, ali sve ostalo sto se software - a tice je potpuno isto. Mozes isto tako da ga nadogradis da bude 32 kanala kao i veliki x32. Ipak, probaj i jedan I drugi pa vidi sam..Nekom je i pm1000 bolji od oba ali i to je vec druga prica. Sto se tice povezivanja mozes iPad ili android da prikljucis preko wifi router a, a mozes I direktno recimo da prikljucis laptop.Jos ako je laptop I touchscreen tim bolje. Promijenjeno od mikimiki (30.11.2014 u 23:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
moguce je, opet kazem, to ja onako na prvo slusanje, nisam radio na behringeru,samo ga cuo na brzinu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Milane, nista ti nisi pogrijesio. Cak, ko nije nikad radio na digitalnim mixerima i predlazem da predju na presonusa , mada ni ovi drugi nisu toliko teski bar sto se nasih zahtjeva tice za obicno tezgarenje..Moj drug ima Presonusa, i mixer radi odlicno bez ikakve zamjerke..
Ja sam takodje isao da uzmem 1602 ali mi je slucajno ispao za iste pare x32 producer tako da sam odmah uzeo. Mada trenutno x32 daje daleko vise. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mikimiki za ovaj koristan post: | djgelogr (01.12.2014) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.11.2007
Downloads: 40
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ova recenica govori mnogo. Ja sam 1602 korisnik pa be bih da komentarisem sta je bolje. Jedino, iz mog iskustva, sve sto sam od Behringera imao je picelo da za'ebava posle godinu-godinu i po... Kod mene vise ni nalepnica Behringer nije dobrodosla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|