|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.01.2009
Downloads: 100
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ne vidi se bas dobro. Sta oznacava u insert controller, measure,beat,ticks? Sta tu treba upisati. Kako u break promeniti bas posto ga ne vidim, da li je ovo program za ciscenje ili za promenu voice.????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ovo je program MixMaster. Služi za manipulaciju Stylovima ili midijem. Može se s njim uraditi svašta nešta, a između ostalog i ovo što tebi treba. Sa Insert Controler unosiš MSB (0) ili LSB (32). Measure jest takt, beat je doba, a ticks je precizna pozicija u toj dobi. Unosom ovih vrijednosti pozicioniraš mjesto gdje želiš upisati kontrolu.
Međutim, da bi napravio nešto(bilo što) s ovim programom moraš ga prvo instalirati na računalo. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | drzof (28.11.2014) |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Uspeo sam ovim programom da izbrisem bas na main D, Ostao je mega voice na break-u i na prelazima. Sada je u ritmu gde je bas znak Yamahe (sinbol).Kada promenim u obican bas promeni mi kompetno i u prelazima.Kako da mi menja ta dva basa da ne zadrzava samo jedan?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Trebaš unijeti MSB LSB i PC točno na poziciju gdje želiš da svira određeni bas. Prati Command Marker koji određuju od kojeg takta počinje neki dio Styla (Main A, Main B; ...) i neposredno nakon toga unesi vrijednosti (crveni okvir). Tako ćeš osigurati da željena vrsta basa svira na neokoj od varijacija/prelaza.
Ti možeš vrijednosti unijeti i na sredini varijacije, tako će recimo bas na prva dva takta svirati kao fingered, a na trećem će taktu svirati kao Acustic. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | drzof (28.11.2014) |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Mislio sam da moze na klavijaturi,na kanalu gde je bas, da memorisem obican bas a da gta ne menja u prelazu.Bilo bi mi lakse...
Dodato: Konacno... Odradjeno sve kako treba. Jos jednom hvala Casper i hvala Bokic.Trebalo mi je mnogo vremena jer je ovo za mene nepoznanica al bitno je da sad ritmovi zvuce dosta bolje. Promijenjeno od drzof (28.11.2014 u 20:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|