|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Isti je princip kao sto sam ti opisao ovde:
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...214#post275214 Samo sto CCh i PCh ne ubacujes na pocetak takta već tamo gde hoćeš određeni efekat. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Bokic za ovaj koristan post: | drzof (28.11.2014) |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.01.2009
Downloads: 100
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
kolio je msb i lsb za bas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Brate drzof,
i to sam ti objasnio u prosloj temi. Kopirano odande: Ako ne znas gde to da vidis (MSB, LSB,Prog.), idi na: 1.FUNCTION (dugme levo od ekrana) 2.UTILITY 3.CONFIG 2 4.Display Voice Number - Stavi na ON. Kad odes u banke instrumenata vidideces njihov: MSB, LSB, Prog. - tim redom. Evo slike kako to otprilike izgleda. Obrati paznju na prvi Voice-Sparkle Stack i na broj u desnom gornjem uglu zaokruzeno zutom: |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Bokic za ovaj koristan post: | drzof (28.11.2014) |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.01.2009
Downloads: 100
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ok.to razumem.Pokusao sam da promenim etno bas koji se nalazi u custom voice,odnosno da zadrzim mega voice samo na break-u .ali kada promenim vrednosti msb i lsb (basa). Promena ide na ritam 2. Odnosno umesto basa menja se drum kit.Pokusao sam i da na kriticnom tonu promenim vrednosti ali ne prihvata...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|