|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Mi na faxu radimo montažu sa Adobe Premiere pro CS6 ili Edius pro 7. To su ti profi programi sa milion mogućnosti. Što se tiče Adobe Premiere, ako te bude više zanimalo, nađi na netu knjigu Učionica u knjizi Adobe Premiere pro, u njoj ti je do najsitnijih detalja objašnjeno sve u vezi toga i brzo se prelazi. Napisana je za ljude koji nemaju nikakvog početnog znanja vezanog za montažu i obradu videa. Tebi konkretno to što treba je jako jednostavno i radi se u jednom projektu, sinhronizuje se audio i video i kraj priče. Za to možeš i običnije programe da koristiš koji su gore navedeni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ja ne bih rendrirao u vmw formatu iz više razloga.
S obzirom ti je izvorni video 1920x1080 29fps, onda ga rendriraj istom kvalitetom. Jedino ako ga iz nekog razloga želiš smanjiti. Pod Renderer As odaberi Sony AVC/MVC > HD 1920x1080-60p Ostavi postavke kao što je na Templateu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Nešto sam "čeprkao" po videu s alternativnim programima (a da nisu skupi premier ili vegas). Naletjeh na izvrstan free video editor
VideoPad Video Editor Može se s njim napraviti svašta nešta, a sinhronizacija audio i video materijala je za njega prava šala. Podržan je za sve win OS, pa čak i za iOS i Android. Barata sa gotovo svim video i audio formatima i exportira od DVD-a do Blu-ray, a ima i direktan upload na YouTube ili Facebook. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | dmmacak (03.12.2014) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Ja to kombinujem na "Nero", bez problema.Poz.
Dodato: E ovo sto sam napisao se odnosi na bilo koji video edit, a ali nisam siguran da sam razumeo sta ti zaista pitas? Promijenjeno od zaki1 (03.12.2014 u 03:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|