|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Kolega Dell,
bez ljutnje, znam ja sta moze proci, pokusavao sam i ok moze proci. Ali se nadam da je neko napravio , ukucao bas original ritam, pjesma je prelijepa i lijepo bi je bio cuti sa originalnom pratnjom. Hvala! Cekamo, mozda neko pomogne! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
biba,
cisto da znas, da bi znao koji ritam da trazis, na jugu ovo zovu Cocek, za razliku od nas gore kojima je Cocek - 9/8. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2005
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 1751
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Pa3X, Dallape supermaestro
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Kolega,
Trazim korg styl koji bi bio sto vjerniji originalu. Sto sam i kolegi Delu rekao. "Cisto da znas" je malo nespretna formulacija u komunikaciji sa kolegama, pogotovo ako ne znas s kim s druge strane kontaktiras. Eto, kad je tako, cisto da i Ti znas da je Cocek igra, ne ritam. Jug kao geografska i muzicka odrednica mi je jasan. A to gore dole nije mi poznato, pogotovo ako ne znam gdje ste to Vi gore. Definitivno, trazim Korg styl za tu pjesmu ili onaj koji u najboljoj mjeri odrazava karakter te pjesme i muzickog stila i izraza. Bez ljutnje na reply! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|